Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Pispalan Lasten KuvataidekouluKirjoitettu: 31.8.2013

Pispalan Lasten Kuvataidekoulu

Viikoittain Hirvitalolla kokoontuu Pispalan Lasten Kuvataidekoulu. Poikkitaiteelliseen opetusohjelmaan kuuluu niin kuvataiteen, käsitöiden, teatterin, musiikin ja tanssin perustekniikkojen harjoittelua. Välillä oppilaat vierailevat näyttelyissä tai tekevät inspiraation kohotusretkiä läheiseen luontoon.

Kuvataidekoulun kaksi 10 oppilaan ryhmää kokoontuvat maanantaisin (yht. 20 oppilasta). Jokainen oppitunti kestää 2 h 15 min. Opiskelu tapahtuu pääosin Hirvitalon projektitiloissa ja talon pihamaalla. Lukukausi seuraa kouluvuoden kulkua, syksyisin elo-joulukuu ja keväisin tammi-toukokuu (yht. 18 kerhokertaa/ lukukausi). Koulun oppilaat ovat 5-11 -vuotiaita.

Kuvataidekoulun tavoitteena on nostaa alueen taidekasvatuksen tasoa ja monipuolistaa lasten kerhotarjontaa Pispalassa.

Lisätiedot ja tiedustelut: miraheija@yahoo.fi