Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Tee se yhressä Hirvitalolla la 28.3. klo 12-16Kirjoitettu: 14.3.2015

Commons.fi ja Vapaa yliopisto kutsuvat tekijöitä “yhteistekemispäivään” Tampereelle lauantaina 28.3.2015. Avoin työpaja pidetään Hirvitalolla klo 12-16.

Päivän aikana klo 15 alkaen talolla kokoontuu myös lukupiiri kirjasta Taisteleva tutkimus. Osallistuminen edellyttää kirjan kahden ensimmäisen osan lukemista.

Yhteistekemispäivä on päivän mittainen tila tehdä asioita yhdessä. Voit tulla lukemaan, kirjoittamaan, järjestämään, kääntämään, koodaamaan, keskustelemaan, oppimaan tai muuten vaan hengaamaan. Tampereella on aiemmin järjestetty yksi vastaava päivä. Commons.fi -julkaisun tarpeita ovat esimerkiksi erilaiset käännökset ja kirjoitukset. Ilmoilla on idea keväällä toteutettavasta tamperelaisia yhteisöllisiä ja avoimia tiloja koskevasta juttusarjasta. Mukaan tarvitaan tekijöitä haastattelijoista ja kuvaajista kirjoittajiin ja monimediaosaajiin.

Yhteistekemiset jatkuvat kohti kesää avoimina työpajoina.

Kahvia ja teetä on. Pukeudu lämpimästi myös sisätiloihin!

Pispalan nykytaiteenkeskus Hirvitalo, Hirvikatu 10.

Jos tulet keskustasta, pääset paikalle kätevimmin bussilla numero 25. Jää pois Tahmelan K-marketin kohdalla pysäkillä “Hirvikatu”. Ajoaika on noin 10 min.

 

Commons.fi

& Vapaa yliopisto

Lisätietoa: commons.fi@gmail.com

 

Hirvitalo: http://www.hirvikatu10.net/wordpress.1/

 

Vapaa yliopisto: https://fi.wikiversity.org/wiki/Vapaa_yliopisto

 

Taisteleva tutkimus: https://fi.wikiversity.org/wiki/Taisteleva_tutkimus

 

Kutsu aiempaan yhteistekemispäivään: http://www.commons.fi/tee-se-yhressa-tampereella