Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

MAALLISET ILOT – Hirvitalo Goes HelsinkiKirjoitettu: 9.1.2018

MAALLISET ILOT LAPINLAHDEN SAIRAALASSA

Avajaiset la 13.1.2018 klo 18-22

Näyttelyn toisen osan avajaiset 2.2.2018 klo 18-22

Lapinlahden entisen sairaalan tiloissa sijaitsevien Galleria Kujan, Venetsian ja Lapinlahden ruumishuoneen tammi- ja helmikuun täyttää kaksiosainen näyttely Maalliset ilot. Kyseessä on Pispalan Nykytaiteen Keskus Hirvitalon 15-henkisen taiteilijaryhmän toistaiseksi suurin yhteistuotanto Helsingissä.

Aihetta lähestytään laajalti henkilökohtaisesta, poliittisesta ja kulutuskriittisestä näkökulmasta installaation, performanssin, äänen ja kuvan keinoin. Maalliset ilot on myös Tampereella sijaitsevan Pispalan Nykytaiteen Keskuksen vuoden 2018 näyttelyiden yhteinen teema. Lapinlahdessa yhdistyksen aktiivit esittävät teemasta omia tulkintojaan.

Avajaisissa 13.1. ovat luvassa performanssit Ymmärtäminen (Ilmari Säävälä) ja Olen elossa (Elina Renko). Näyttelyn toisen osan avajaisissa 2.2. vierailee “International Video Reportage Group “My Life”.

Lämpimästi tervetuloa!

13.1.-31.1. VENETSIA -RAKENNUS, WE POP UP -tilat

13.1.-28.2. LAPINLAHDEN RUUMISHUONE eli Kammio

2.2.-28.2. Tilajakamo GALLERIA KUJA

 

TAITEILIJAT:

Alexei “Punch” Antropov

Mira Heija

Jonne Kauko

Sami Maalas

Minta Metteri

Leena Pukki

Henriikka Pöllänen

Jerker Ramberg

Elina Renko

Stina Riikonen

Jenna Saarinen

Nana Simola

Vappu Susi

Ilmari Säävälä

Valpuri Talvitie

Päivi Viinikainen