Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Taideterapeuttinen kasvuryhmä 8.1.- 26.2 (täynnä!)Kirjoitettu: 5.1.2020

 

Kaipaatko uutta ? Oletko lukossa?

Tule voimaantumaan, löytämään sisäinen luovuuteesi ja sukeltamaan elämäsi intuitiiviseen puoleen ekspressiivisessä, taideterapeuttisessa kasvuryhmässä! Käytämme eri ilmaisumuotoja, joita ovat maalaus, draama, kuva, kirjoittaminen, ääni/musiikki, tanssi- ja liike. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta taiteista eikä sinun tarvitse osata, tekeminen lähtee spontaanisti omasta tunteesta turvallisessa ympäristössä!
Lämpimästi tervetuloa! Kokoonnumme pienryhmässä keskiviikkoisin klo 18, 8.tammikuuta 2020 alkaen Pispalan Hirvitalolla, osoitteessa Hirvikatu 10. Kesto on kolme tuntia/kerta ja tapaamme helmikuun loppuun saakka. Kerrothan ilmoittautuessasi nimesi ja hieman taustastasi, miksi haet ryhmään. Kiitos!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: honkasalo.emilia@hotmail.com

Emilia Honkasalo, ekspressiivisen taideterapian harjoittelija