Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Anarkistinen lukupiiri Hirvitalolla ti 29.3. klo 19Kirjoitettu: 24.3.2011

Lukupiirissä keskustellaan Uri Gordonin tekstistä What Moves the Movement? Anarchism as a Political Culture. Kysymyksessä on ensimmäinen luku Gordonin kirjasta Anarchy Alive! (Pluto Press, 2008). Tekstin varhaisempi versio (Chapter 1) löytyy osoitteesta:

http://theanarchistlibrary.org/HTML/Uri_Gordon__Anarchism_and_Political_Theory__Contemporary_Problems.html#toc6

Tervetuloa!

Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/np1846/domains/hirvikatu10.net/public_html/wordpress.1/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 137 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /home/np1846/domains/hirvikatu10.net/public_html/wordpress.1/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 137 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/np1846/domains/hirvikatu10.net/public_html/wordpress.1/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 138