Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Hirvipeijaiset Vastavirta-klubilla ke 11.1.Kirjoitettu: 2.1.2012

Hirvipeijaiset Vastavirta-klubilla
keskiviikkona 11. tammikuuta klo 22 alkaen
Pispalan valtatie 39, Tampere

esiintymässä:

The Catterats
Mojo Mojo
Art Ensemble of Rural Pispala

liput 4 euroa

Tervetuloa!

Hirvipeijaiset at Vastavirta Club
on Wednesday 11th of January, 10 PM to 2 AM
Vastavirta, Pispalan valtatie 39, Tampere

The performers are:

The Catterats
Mojo Mojo
Art Ensemble of Rural Pispala

Entrance fee 4 euros

Welcome!

Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/np1846/domains/hirvikatu10.net/public_html/wordpress.1/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 137 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /home/np1846/domains/hirvikatu10.net/public_html/wordpress.1/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 137 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/np1846/domains/hirvikatu10.net/public_html/wordpress.1/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 138