Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Käsityömarkkinat lauantaina 7.4. klo 14 alkaenKirjoitettu: 4.4.2012

Open Craft työpaja kulminoituu Käsityömarkkinoihin lauantaina 7 huhtikuuta klo 14.00 alkaen. Näytteillä on Open Craft työpajan tuotoksia viikon ajalta. Kaikki voivat myös tuoda itse tekemiään juttuja (mitä tahansa) vaihdettavaksi tai myytäväksi.

kts. Open Craft Workshop

Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/np1846/domains/hirvikatu10.net/public_html/wordpress.1/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 137 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /home/np1846/domains/hirvikatu10.net/public_html/wordpress.1/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 137 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/np1846/domains/hirvikatu10.net/public_html/wordpress.1/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 138