Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Näyttelyhaku on avoinna 30.1.2020 saakkaPispalan nykytaiteen keskus Hirvitalo julistaa avoimen haun vuodelle 2020 alkaneeksi! Teoksia haetaan tänä vuonna kuvataiteen, musiikin, esittävien taiteiden sekä erilaisten työpajojen ja tapahtumien merkeissä. Näyttelyvuoden teema on Viikonloppua odotellessa- Kutsuhuuto elävän taiteen puolesta. 

Otsikko kuvastaa jotakin lähitulevaisuudessa tapahtuvaa, aikaa jolloin ehkäpä juhlitaan tai levätään, ollaan yksin tai yhdessä, rakastutaan tai erotaan. Toisaalta teema kommentoi ympärillämme ja ympäristössämme tapahtuvia suuria muutoksia. Se kysyy onko ihmiskunta sittenkään valmis muuhun kuin seuraaviin bileisiin tai lomapäivään? Viikonloppu tulee, oletko valmis?  Teema hakee rohkeita avauksia, kannustaen taiteilijoita käymään myös yhteiskunnallista keskustelua, taiteellisen ilmaisuvoiman sumeaa logiikkaa, ajattelun vapautta sekä huumoria unohtamatta.

Kuvataiteen näyttelyt ovat kestoltaan neljä viikkoa ja voivat sijoittua rakennuksen kolmeen eri näyttelytilaan (alakerrassa yksi huone, yläkerrassa kaksi huonetta) sekä Hirvitalon piha-alueelle. Myös Hirvitalon veistospuisto pihassa kaipaa lisää teoksia, missä näyttelyajat voivat olla pidempiä. Kannustamme käyttämään tiloja innovatiivisesti.  Toivotamme tervetulleeksi myös erilaiset lyhytkestoiset tapahtumat, kuten performanssi- ja teatteriesitykset, näytökset, konsertit, työpajat ja luennot. Emme peri näyttelyvuokraa ja tapahtumat talolla ovat ilmaisia. Avoin haku Hirvitalon näyttely- ja tapahtumavuodelle 2020 on auki 30.1.2020 saakka!

 Liitä hakemukseesi:

-Teosteksti / tapahtuman tms. kuvaus

-Tekniset tiedot / materiaalit

-2-5 teoskuvaa (kuvatateilijat) / tapahtumien järjestäjiltä ja muusikoilta linkki nettisivuille

-cv (kuvataiteilijat)

Hakemukset  30.1. 2020 mennessä osoitteeseen:

hirvitalo.archive@gmail.com

Tai postitse:

Pispalan Nykytaiteen keskus Hirvitalo/Näyttelyhakemus

Hirvikatu 10 33240 Tampere