Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Näyttelyhaku


Hirvitalon vuoden 2017 näyttelyaikoja haki moni kiinnostava Taiteilija ja Taideryhmä. 

Kiitos kaikille hakemuksen lähettäneille ja jos ei tänä vuonna osunut, ensi vuonna uudestaan!


Pispalan nykytaiteeen keskuksen näyttelyhaku on avoinna 1.8.- 30.11. 2016.

Vuoden 2017 näyttelyitä koottaessa otetaan huomioon erityisesti omavaraisuuteen sekä sosiaalisiin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin pureutuvat teokset. Tulevana vuonna teemana on KASVU kaikissa ilmenemismuodoissaan. Otamme vastaan sähköisiä ja printattuja vapaamuotoisia hakemuksia. Toivomme teoskuvia/dokumentointia sekä lyhyen kuvauksen kyseisen teoksen tai teoskokonaisuuden sisällöstä.

Hakemukset osoitteeseen:

hirvitalo.archive@gmail.com (otsikoksi näyttelyhakemus)

tai

Pispalan Nykytaiteenkeskus Hirvitalo / Näyttelyhakemus
Hirvikatu 10
33240 Tampere

 >>esittely
>>tilat
>>talonkokous

 

TÄRKEÄÄ TIETOA NÄYTTELYN PITÄMISESTÄ HIRVITALOLLA:

Tiloista:
Näyttelykäytössä alakerrassa yksi (16m2) ja yläkerrassa kaksi (12m2/h) valoisaa huonetta. Kuvia tiloista:

http://www.hirvikatu10.net/wordpress.1/?page_id=18

Myös ala- ja yläkerran väliseen portaikkoon voi ripustaa. Tämän lisäksi yläkerrassa on käytössä pieni, kapea, vinokattoinen ullakkohuone, joka soveltuu esimerkiksi video- ja ääniteoksien sekä vähän tilaa vaativien teosten esittelyyn.

Alakerran ensimmäisessä huoneessa toimii viikottain lasten kuvataidekoulu ja kansankeittiö. Tämä ei estä huoneen käyttöä myös ripustuksessa, mutta lattiatilaa vievät installaatiot ja veistokset tulee ripustaa yläkertaan!

Laitteisto:
Hirvitalolta löytyy dvd:soittimia, televisioita ja mediasoitin. Gallerian tapahtumiin on mahdollisuus lainata videotykkiä ja aktiivikaiuttimia sekä mikseriä ja laulumikkejä. Laitekysymyksissä ota yhteyttä: valpuri.talvitie@gmail.com

Teosten myynti/vakuutus:
Myynti tapahtuu taiteilijan ja ostajan välisesti. Hintatietoja voi halutessaan jättää näyttelyvahdille. Ilmainen galleriatila ei sisällä teosten vakuutuksia. Suosittelemme arvokkaiden teosten vakuuttamista itse.

Näyttelykäytännöistä:
Näyttelytila on maksuton ja näyttelyaika on tavallisesti kolme viikkoa, lyhyempiäkin voi ehdottaa. Hirvitalon työntekijät ja vapaaehtoiset huolehtivat näyttelyiden valvonnasta. Näyttely on auki ti-su klo 14-19. Yleisölle avointen tapahtumien ja avajaisten yhteydessä talo suljetaan aina viimeistään klo 22.00.

Tiedotus:
Tiedotus tapahtuu Hirvitalon kautta sähköisesti Hirvitalon nettisivuilla, Facebookissa ja sähköpostilistalla. Hirvitalon tiedotuslista kattaa erityisesti Tampereen alueen paikallismediat ja pääasiallisia valtakunnallisia medioita.  Tämän lisäksi näyttelynpitäjän omia yhteyksiä kannattaa hyödyntää ja laittaa tiedotukset esimerkiksi oman asuinalueensa medioihin vielä erikseen.

Avajaiset & purku:
Avajaispäiväksi laskettu yleensä lauantai. Lauantaisin avajaisten yhteydessä Hirvitalon Kansankeittiö tarjoaa vieraille vegaanista ruokaa edukkaasti. Muutakin ohjelmaa avajaisten yhteyteen tai näyttelyn ajalle kannattaa ehdottaa ja järjestää. Lisää kansankeittiöstä:
http://www.hirvikatu10.net/wordpress.1/?p=1421

Näyttelyn purku sovitaan tapauskohtaisesti. Yleensä kolmen viikon näyttelyaika päättyy sunnuntaihin jolloin näyttely vielä auki vieraille. Tällöin purku voi tapahtua sunnuntaina klo 19 jälkeen tai heti seuraavana päivänä.