Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Näyttelyhaku


Tämän vuoden näyttelyaikojen haku on päättynyt. Seuraavat näyttelyajat avautuvat haettaviksi syyskuussa 2018.


>>esittely
>>tilat
>>talonkokous

 

TÄRKEÄÄ TIETOA NÄYTTELYN PITÄMISESTÄ HIRVITALOLLA:

Tiloista:
Näyttelykäytössä alakerrassa yksi (16m2) ja yläkerrassa kaksi (12m2/h) valoisaa huonetta. Kuvia tiloista:

http://www.hirvikatu10.net/wordpress.1/?page_id=18

Myös ala- ja yläkerran väliseen portaikkoon voi ripustaa. Tämän lisäksi yläkerrassa on käytössä pieni, kapea, vinokattoinen ullakkohuone, joka soveltuu esimerkiksi video- ja ääniteoksien sekä vähän tilaa vaativien teosten esittelyyn.

Alakerran ensimmäisessä huoneessa toimii viikottain eri ryhmiä. mm. kansankeittiö. Tämä ei estä huoneen käyttöä myös ripustuksessa, mutta lattiatilaa vievät installaatiot ja veistokset tulee ripustaa yläkertaan!

Laitteisto:
Hirvitalolta löytyy dvd:soittimia, televisioita ja mediasoitin. Gallerian tapahtumiin on mahdollisuus lainata aktiivikaiuttimia sekä mikseriä ja laulumikkejä. Laitekysymyksissä ota yhteyttä: valpuri.talvitie@gmail.com

Teosten myynti/vakuutus:
Myynti tapahtuu taiteilijan ja ostajan välisesti. Hintatietoja voi halutessaan jättää näyttelyvahdille. Ilmainen galleriatila ei sisällä teosten vakuutuksia. Suosittelemme arvokkaiden teosten vakuuttamista itse.

Näyttelykäytännöistä:
Näyttelytila on maksuton ja näyttelyaika on tavallisesti kolme viikkoa, lyhyempiäkin voi ehdottaa. Hirvitalon työntekijät ja vapaaehtoiset huolehtivat näyttelyiden valvonnasta. Näyttely on auki ti-su klo 14-19. Yleisölle avointen tapahtumien ja avajaisten yhteydessä talo suljetaan aina viimeistään klo 22.00.

Tiedotus:
Tiedotus tapahtuu Hirvitalon kautta sähköisesti Hirvitalon nettisivuilla, Facebookissa ja sähköpostilistalla. Hirvitalon tiedotuslista kattaa erityisesti Tampereen alueen paikallismediat ja pääasiallisia valtakunnallisia medioita.  Tämän lisäksi näyttelynpitäjän omia yhteyksiä kannattaa hyödyntää ja laittaa tiedotukset esimerkiksi oman asuinalueensa medioihin vielä erikseen. Kirjastoihin ja muihin kulttuuritiloihin levitettäviä julisteita voi toimittaa noin viikkoa ennen näyttelyä osoitteeseen Hirvitalo 10, 33240 Tre.

Avajaiset & purku:
Avajaispäiväksi on laskettu yleensä lauantai. Lauantaisin avajaisten yhteydessä Hirvitalon Kansankeittiö (klo 17) tarjoaa vieraille vegaanista ruokaa edukkaasti. Muutakin ohjelmaa avajaisten yhteyteen tai näyttelyn ajalle kannattaa ehdottaa ja järjestää. Lisää kansankeittiöstä:
http://www.hirvikatu10.net/wordpress.1/?p=1421

Näyttelyn purku sovitaan tapauskohtaisesti. Yleensä kolmen viikon näyttelyaika päättyy sunnuntaihin jolloin näyttely vielä auki vieraille. Tällöin purku voi tapahtua sunnuntaina klo 19 jälkeen tai heti seuraavana päivänä.