Tule talvifoorumiin miettimään sosiaalifoorumin jatkoa!

- Hirvitalon tapahtumat ja tärkeät päivämäärät

Tule talvifoorumiin miettimään sosiaalifoorumin jatkoa!

ViestiKirjoittaja Mikkoli » 28 Marras 2012, 09:18

Hyvät Tampereen sosiaalifoorumin ystävät,

lauantaina 8.12. pidetään Tampereen Talvifoorumi. Tapahtuman yhdessä tilaisuudessa puidaan sosiaalifoorumin tulevaisuutta Tampereella. Kutsunkin teidät lämpimästi mukaan tuohon tilaisuuteen, joka on klo 15.00-16.00 Työväenmuseo Werstaan Bertel-salissa. Osallistujille tarjolla pientä purtavaa.

Tapaaminen on sikäli hyvin tärkeä, että se antaa paljon osviittaa sosiaalifoorumin jatkosta. Tilanne on se, että sosiaalifoorumia pitkään järjestäneet tahot ovat muuttaneet pois Tampereelta tai keskittyvät toisiin projekteihin. Palaamme nyt Tampereen sosiaalifoorumin todellisten järjestäjien, eli yhdistysten ja kansalaisten puoleen. Alun pitäenkin sosiaalifoorumin ajatus on ollut se, että yhdistykset itse tekevät tapahtumasta omanlaisensa. Siksi jo tapahtumien suunnitteluvaiheessa yhdistysten panos on ollut merkittävä.

Tampereen sosiaalifoorumia voi pitää Pirkanmaan tärkeimpänä yksittäisenä tapahtumana, joka kokoaa yhteen paikallista kansalaisyhteiskuntaa. Tapahtuma on saavuttanut hyvän maineen ja myös hyvän osallistujamäärän viime vuosina. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö tapahtumaa/prosessia tulisi kehittää. Sosiaalifoorumi on mahdollisuus tavoitella paikallisen kansalaisyhteiskunnan yhteisiä päämääriä ja myös saavuttaa jotain. On myös huomattava, että Tampereen sosiaalifoorumilla on ollut suhteellisen hyvät resurssit käytettävinään ja mahdollisuus muun muassa työntekijöiden palkkaamiseen.

Tulkaa siis ihmeessä paikalle muodostamaan yhdessä näkemystä siitä, millaisessa muodossa Tampereen sosiaalifoorumia tulevaisuudessa järjestetään, jos ylipäänsä järjestetään. Pidämme ohjatun keskustelutilaisuuden aiheesta. Toivomme, että yhdistyksestänne pääsee ainakin yksi edustaja paikalle.

Ystävällisesti,

Mikko Niemelä
Talvifoorumin koordinaattori
Mikkoli
 
Viestit: 1628
Liittynyt: 23 Loka 2006, 16:11
Paikkakunta: Nettilä

Paluu Tiedotteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron