Tapahtumanjärjestäjän opas

- Hirvitalon tapahtumat ja tärkeät päivämäärät
Omar
Viestit: 63
Liittynyt: 02 Marras 2011, 16:40

Tapahtumanjärjestäjän opas

Viesti Kirjoittaja Omar »

Moi kaikki,

Tapahtumarikas kevät ja kesä tulossa.

Tampereen kaupunki on tärkein yhteistyökumppanimme - se joko myöntää tai jättää myöntämättä tilojensa (puistojen, rantojen jne) käyttöoikeuden. Useimmat teistä lienee asioinut Pentinmäen tai Parkkalin kanssa. Jokainen hyvin järjestetty kaupunkitapahtuma takaa jatkuvuuden meille kaikille omien tapahtumiemme kanssa.
Laitan viestin loppuun linkin Tapahtumanjärjestäjän oppaaseen, joka on hyvä työkalu. Laittakaa tämä viesti jakoon työryhmillenne.

PISPALAN KARNEVAALIT
Pispalan Karnevaalien ohjelma on julkaistu FB:ssä rekiströityneille, ohjelmaa päivitetään myös osoitteessa http://www.pispala.fi/karnevaalit/

PISPALAN JUHANNUSTAPAHTUMA
Pispalan Juhannustapahtumaa kootaan nyt ja Kumppanuus haluaa omalta osaltaan tukea hankkeen etenemistä. Vahvalla verkostolla rakennettu Vastavirran koordinoima tapahtuma on tarpeellinen lisä Pispalan kesärientoihin. Kaupungin suuntaan tarvitaan yhtenäinen viesti ja kannatus tapahtumalle; palaan tähän aiheeseen jäsenyhdistyksissä lähiaikoina.

Keskustassa tapahtuu myös juhannuksena, uutisvirrasta bongattua
"Uusi juhannustapahtuma Tampereelle"
http://tapahtumatoimisto.com/fi/uusi-ju ... ampereelle

MELULLE SÄÄNNÖT
Tampereen kaupungissa on nyt selvät sävelet meluilmoitus- ja -mittaus käytännöstä. Ossi Muujärvi on aiheeseen tutustunut Vapputapahtuman kokoonjuoksemisen yhteydessä.

Liitteenä melutaulukko sekä päättäjät ja pöytäkirja, jossa melupäätöksen perusteita selvennetään. Äänelle tulee reilu hintalappu klo 20:n jälkeen.

Jos teille tulee jotain vakavia ongelmia YRJAn alaisten virkamiesten kanssa - kannattaa ottaa yhteyttä Pispalan Niämelään
- nykyisen (2013 alk.) YRJAn jäsenet näkyy täällä http://palvelut.tampere.fi/luoti/toimie ... php?id=135

TAPAHTUMANJÄRJESTÄJÄN OPAS
Kaupungin sivuilla aiheesta: http://www.tampere.fi/tampereinfo/viest ... 9DLx1.html
Tapahtumatoimiston sivuilla opas: http://tapahtumatoimisto.com/fi/tapahtu ... tajan-opas

Terveisin Marita(Melutaulukon saa Hirvitalon sähköpostista)