KaOs -projektin uutisia

- Hirvitalon tapahtumat ja tärkeät päivämäärät
Mikkoli
Viestit: 1628
Liittynyt: 23 Loka 2006, 16:11
Paikkakunta: Nettilä
Viesti:

KaOs -projektin uutisia

Viesti Kirjoittaja Mikkoli »

Tervehdys!

Tällaista tapahtuu lähiaikoina Kaos-projektin puitteissa:

Rakennusinventointiraportti löytyy netistä osoitteesta:
http://www.tampere.fi/kaupunkisuunnitte ... spala.html
Raporttiluonnos löytyy vierittämällä sivua tarpeeksi pitkälle alas kohtaan Selvitykset. Liitteet löytyvät omina tiedostoinaan raportin alta. Pispalan kirjastotalolla on luettavana kaksi paperiversiota. Liikenteellinen esiselvitys löytyy samoista osoitteista.

Työryhmien yhteistapaaminen on ensi sunnuntaina 28.9 alkaen klo 10.00 Pispan palvelukeskuksessa, Simolankatu 4.
Ohjelmassa on mm. mitä uutta on tapahtunut ryhmissä ja mitkä ovat ryhmien suunnitelmat syksylle ja talvelle 2008. Toinen tärkeä aihe on toisen kaupunginosakonferenssin suunnittelu.

Samana sunnuntaina päättyy myös ilmoittautuminen Rauma-Pori-retkelle, jonne siis mennään 4.10. Tähän mennessä ilmoittautuneita on 21 aikuista ja kaksi vauvaa, joten mukaan mahtuu vielä, (bussi on 45 henkilölle). Päivän ohjelma löytyy osoitteesta:
http://www.kaosprojekti.net/raumaporiohjelma.htm
Ilmoittautumisen voi hoitaa myös yhteistapaamisen aikana.

Torstaina 2.10. on kaavoitukseen liittyvä viranomaisneuvottelu, jonka jälkeen tähän mennessä tehdyt esiselvitykset ja raportit tulevat nähtäville. Jossain vaiheessa raportit myös esitellään yleisötilaisuudessa, mutta se päivä ei ole tiedossa ennen neuvottelua.

Torstaina 2.10. on myös Liikennetyöryhmän kokous klo 18.00 Mårten Sjöblomin luona Ansiokalliolla (Hiidenkatu 10, Hiidenkatu haarautuu linja-auto 21:n Varalan pysäkkien kohdalla). Silloin on tarkoitus jatkaa esiselvityksen pohjalta ja miettiä ehdotuksia ongelmakohtien ratkaisuiksi.

4.10 retki Raumalle ja Poriin. Lähtö Tampereelta klo 8 ja paluu klo 19. Bussireitti ja tarkemmat kellonajat ilmoitetaan lähtijöille ilmoittautumisajan jälkeen.

8.10. Rakennusoikeustyöryhmän kokous Kirjastotalolla klo 18.00. Käsiteltävänä aiheena mm. nähtävillä olevat esiselvitykset.


Tervetuloa joka paikkaan

toivottaa Irma


***
Irma Rantonen
Paikalliskoordinaattori
KaOs-projekti
irma.rantonen@kaosprojekti.net
www.kaosprojekti.net
045 78406264