Kansainvalinen ihmisoikeuksien paiva

- Hirvitalon tapahtumat ja tärkeät päivämäärät
enila
Viestit: 641
Liittynyt: 29 Loka 2006, 20:44

Kansainvalinen ihmisoikeuksien paiva

Viesti Kirjoittaja enila »

*Tampereen Amnestyn paikallisryhmä kutsuu juhlistamaan kansainvälistä ihmisoikeuksien päivää
Write For Rights -klubitapahtumaan keskiviikkona 8.12. Klubille ja -vetoomuskirjemaratoniin perjantaina 10.12. Kahvillaan.
Kansainvälisen ihmisoikeuksien päivän aatonaattona 8.12. juhlitaan ihmisoikeuksia riemukkaan klubi-illan merkeissä! Mukana joulukuisessa illassa aina yhtä riehakas *Jaakko & Jay *(22:00)*,*sekä valloittavan tanssittava ja energinen *Voimaryhmä*(23:00). Klubin ovet avautuvat kello 21.00. Liput 6 €. Tapahtuman tuotto menee ihmisoikeustyöhön.

http://www.myspace.com/jaakkonjay
http://www.myspace.com/voimaryhma

*Perjantaina 10.12.2010 jatketaan Write For Rights- vetoomuskirjemaratonilla Kahvillassa klo 18.00. alkaen!* Tapahtumassa kirjoitetaan vetoomuskirjeitä uhattuna olevien ihmisoikeuspuolustajien, kuten kiinalaisten *Mao Hengfengin* ja *ChenZenpingin*, meksikolaisen *Alejandro* *Solalinden* ja venäläisen *Zelimkhan Murdalovin* puolesta. Kirjemaratonilla on myös mahdollisuus lähettääonnittelukortti *Liu Xiaobolle*, joka saa samana päivänä Oslossa Nobelin rauhanpalkinnon. Vetoomuskirjemaraton on kansainvälinen ja se järjestetään Suomessa 11 paikkakunnalla.
Tervetuloa! T: Tampereen Amnesty-aktiivit