Sosiaalifoorumi -avoimia työpaikkoja

- Hirvitalon tapahtumat ja tärkeät päivämäärät
enila
Viestit: 641
Liittynyt: 29 Loka 2006, 20:44

Sosiaalifoorumi -avoimia työpaikkoja

Viesti Kirjoittaja enila »

Avoimia työpaikkoja:

Kaksi tai kolme koordinaattoria Tampereen sosiaalifoorumi ja mahdollisuuksien tori -tapahtumaan

Tampereen sosiaalifoorumi ja mahdollisuuksien tori -tapahtuman toteuttamista varten etsitään 2-3 työntekijää, jotka muodostavat tapahtuman koordinoinnista vastaavan tiimin. Arvostamme hakijoilta projektinhallintataitoja, yhteistyökykyä, järjestelmällisyyttä ja kansalaisjärjestökentän tuntemusta. Tehtävät soveltuvat hyvin esimerkiksi opiskelijalle ja tehtävä voidaan myös yhdistää esimerkiksi korkeakouluharjoitteluun.


Tampereen sosiaalifoorumi ja mahdollisuuksien tori järjestetään Finlaysonin historiallisella tehdasalueella 1.–2.6.2011. Kaksipäiväinen tapahtuma koostuu keskiviikkoillan keskustelevasta iltatapahtumasta ja kulttuuriohjelmasta sekä helatorstaina Väinö Linnan aukiolla pidettävästä ohjelmallisesta järjestötorista, työpajaohjelmasta sekä keskustelutilaisuuksista. Tavoitteena on, että tapahtumaan osallistuu 70 järjestöä ja 3500 kävijää.

Koordinaattoreiden tehtävät liittyvät järjestötorin, keskustelutilaisuuksien, työpajojen ja kulttuuriohjelman suunnitteluun yhteistyössä eri kansalaisjärjestöjä edustavien vapaaehtoisten kanssa. Työntekijät vastaavat osaltaan tapahtuman tiedotuksesta, budjetoinnista ja talouden seurannasta erikseen sovittavan työnjaon mukaan. Lisäksi työntekijöiden toivotaan osallistuvan mahdollisuuksien mukaan pienemmän talvifoorumin järjestelyihin 10.12.2011.

Työsuhde on palkkiopohjainen ja ajoittuu 17.2.–10.6.2010 väliseksi ajaksi. Työntekijälle maksetaan koko ajalta 2500-4500 euron palkkio pääsääntöisesti kolmessa erässä. Palkkion suuruus riippuu työntekijöiden määrästä ja tehtävistä. Pääkoordinaattorin, joka toimii muiden koordinaattoreiden esihenkilönä ja vastaa tapahtuman loppuraportoinnista, palkkio korkein. Työntekijöiden oletetaan työskentelevän ensisijaisesti omilla työvälineillään omissa tiloissaan. Työtehtävät painottuvat Tampereelle.


Sosiaalifoorumi ei ole itsenäinen organisaatio, vaan erilaisten kansalaisliikkeiden yhteistyön tulos. Se toimii avoimena tilana, jonne tasa-arvoisen ja demokraattisen yhteiskunnan kannattajat voivat tuoda näkemyksiään ja esitellä omaa toimintaansa. Erilaisten mielipiteiden ja taustaryhmien kirjo on laaja. Tapahtuma rahoitetaan muun muassa ulkoministeriön tuella. Tapahtuman tilijärjestönä ja työnantajana toimii tamperelainen kulttuurijärjestö Vastedes ry.

Hakemukset tehtäviin tulee toimittaa perjantaihin 4.2.2011 kello 16 mennessä osoitteeseen info@tampereensosiaalifoorumi.fi . Osa työnhakijoista kutsutaan haastatteluun viikolla 6. Päätös työntekijöiden valinnasta tehdään Tampereen sosiaalifoorumin kokouksessa 16.2. klo 17. Lisätietoja antavat Katri Suhonen (katri.suhonen@tampere.fi / 050 378 1432) ja Jarna Pasanen (jarna.pasanen@kaapeli.fi / 050 331 0202). Tapahtuman verkkosivut ovat osoitteessa www.tampereensosiaalifoorumi.fi.