Kutsu suunnittelemaan Hertan toimintaa

- Hirvitalon tapahtumat ja tärkeät päivämäärät
Oscar
Viestit: 189
Liittynyt: 20 Marras 2008, 22:09

Kutsu suunnittelemaan Hertan toimintaa

Viesti Kirjoittaja Oscar »

Hyvät Hertan ystävät!

Kutsumme teitä suunnittelemaan yhdessä toimintaa kahvila Herttaan tiistaina 2.8. klo 18. Haemme myös ihmisiä, jotka voisivat avustaa baarin pyörittämisessä ruuhkailtoina juomalipukkeita vastaan.

Kahvila Hertta on ainutlaatuinen kaupunkitila Tampereen ydinkeskustassa. Hertta tarjoaa vaihtoehtoisen paikan viettää aikaa, tavata ihmisiä, järjestää kokouksia sekä organisoida yhteiskunnallista ja kulttuurista toimintaa. Paikkana Hertta on pysyvä kiinnekohta monenlaisille sosiaalisille piireille ja sen puitteissa järjestetään jatkuvasti erilaisia kokouksia, lukupiirejä, näyttelyitä, keskustelutilaisuuksia ja keikkoja.

Hertta elää tapahtumista. Vain tapahtumien kautta Hertassa käy maksavaa asiakaskuntaa, joka mahdollistaa paikan pyörittämisen. Jokainen tapahtuma tuo mukanaan jonkun uuden ihmisen, joka palaa ehkä toistekin.

Hertta on vakiinnuttanut paikkansa monien mielissä, mutta se ei toimi taloudellisesti täysin varmalla pohjalla.

Hertan on kyettävä maksamaan markkinavuokraa, ostamaan laitteita sekä palkkaamaan työntekijöitä siinä missä minkä tahansa kaupallisilla ehdoilla toimivan yrityksen. Siitäkin huolimatta, että tuotevalikoimaan on valittu reiluja, eettisiä ja paikallisia tuotteita hinnat on pyritty pitämään matalalla. Vastoinkäymisistä johtuneet pitkälliset katkokset toiminnassa ovat haitanneet melkoisesti liiketoimintaa ja velkojen takaisinmaksua.

Siksi kutsumme teitä yhteiseen palaveriin ideoimaan toimintaa kahvila Herttaan. Ihmiset tarvitsevat ilmaista tilaa tapahtumien järjestämiseen. Me tarvitsemme tapahtumia, jotka tuovat asiakkaita ja tekevät mahdolliseksi kaltaisemme yhteiskunnallisen yritystoiminnan. Tapahtumat ovat myös tapamme vaikuttaa yhteiskuntaan ja kehittää yhteiskunnallisia verkostoja.

Palaveriin osallistuminen ei itsessään sido mihinkään. Tarkoituksena on kartoittaa ihmisten toiminnallisia ideoita, kannustaa niiden toteuttamisessa sekä kertoa Hertan mahdollisuuksista ja käytännöistä. Myös palautetta otetaan vastaan.

Keräämme tapaamisessa myös listan ihmisistä, jotka ovat kiinnostuneita avustamaan baarin pyörittämisessä ruuhkailtoina juomalipukkeita vastaan.

Hertan tapahtumakalenteri odottaa tapahtumarikasta vuotta! Viestiä sopii levittää sopivaksi tietämilleen tahoille. :)

Terveisin,

Hertan väki