Tiedote Pispalan kulttuuriyhdistyksen hallituksen uudesta ko

- Hirvitalon tapahtumat ja tärkeät päivämäärät
hietikonminna
Viestit: 6
Liittynyt: 03 Touko 2021, 21:28

Tiedote Pispalan kulttuuriyhdistyksen hallituksen uudesta ko

Viesti Kirjoittaja hietikonminna »

Tervehdys!

Pispalan kulttuuriyhdistys ry valitsi vuosikokouksessa keskuudestaan uuden hallituksen, ja hallitus on nyt järjestäytynyt.

Pispalan kulttuuriyhdistys ry:n uuden hallituksen prioriteetti on ylläpitää Hirvitalon avointa ja osallistavaa toimintakulttuuria, joka perustuu vapaaehtoisuuteen sekä yhteisölliseen päätöksentekoon. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tekemään Hirvitaloa yhdessä kanssamme!

Pispalan nykytaiteen keskus Hirvitalo antautuu tänäkin vuonna oman radikaalin historiansa ohjastamana niin outsider- kuin akateemisellekin taiteelle. Hirvitalon vuosi 2021 keskittyy taidegallerian näyttelyihin, työpajoihin, yhteisöpuutarhaan ja kulttuurisensitiiviseen taidetoimintaan. Toimintamme painottuu paikallisiin musiikkitapahtumiin sekä kansainväliseen kulttuurivaihtoon, sekä yhteistyöhön paikallisten toimijoiden kanssa. Hirvitalon taidenäyttelyt, kurssit ja tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia “kulttuuri kuuluu kaikille” -periaatteemme mukaisesti. Huomioithan, että tila on päihteetön (paitsi tapahtumissa).

Hirvitalon varsinainen päätöksenteko tapahtuu avoimessa viikkokokouksessa joka tiistai klo 17. Viikkokokous tulee jatkossakin olemaan paikka, jonne kuka vain on tervetullut tutustumaan, tuomaan uusia ideoita ja vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan.

Jos haluat osallistua Hirvitalon viikkokokoukseen etänä, olethan yhteydessä: hirvikokous@gmail.com, niin lähetämme sinulle kutsun seuraavaan viikkokokoukseen.

Pispalan kulttuuriyhdistys ry:n hallitus 2021:

puheenjohtaja Helinä Kalaja

varapuheenjohtaja Alberto Reza
sihteeri Elli-Maija Katila
rahastonhoitaja Minna Hietikko

Hallituksen varsinaiset jäsenet:
Simòn Riestra Aedo
Elina Renko
Veera Salmio
Jonne Kauko

toiminnantarkastaja Olli Hämäläinen
varatoiminnantarkastaja Janne Rahkila

Hallituksen varajäsenet:
Tanja Merikoski
Petri Puolakka
Ilmari Säävälä
Aleksei Antropov
Sami Maalas
Elli-Maija Katila
Daniel Preiß

Kevätterveisin,

Pispalan kulttuuriyhdistys ry:n hallituksen puolesta
rahastonhoitaja Minna Hietikko