Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Äiti – iäti – radiofonisen teoksen kuuntelu- ja keskustilaisuusKirjoitettu: 15.4.2013

Äiti – iäti
– radiofonisen teoksen kuuntelu- ja keskustelutilaisuus

Pispalan nykytaiteen keskus Hirvitalo
Hirvikatu 10, Tampere
sunnuntaina 5.5. klo 17 alkaen

Pispalan Hirvitalolla kuunnellaan vanhan ajan malliin yhdessä radiota sunnuntaina 5. toukokuuta kello 17 alkaen. Äiti – iäti on puolituntinen radiofoninen teos, joka yhdistelee musiikkia, kansanrunoutta ja dokumentaarisuutta. Yhteiskuuntelun jälkeen yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä teoksen tekijöille.

Radiofonian on ohjannut ja säveltänyt Minna Leinonen ja käsikirjoittanut Mikko Järvinen. Äänisuunnittelija on Jussi Suonikko. Lausujana kunnostautuu Saara Pakkasvirta. Äiti -iäti sijoittui kolmanneksi viime syksyn Prix Italia -kilpailussa.