Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Yhteisöpuutarha lauantaista 27.4. alkaenKirjoitettu: 15.5.2013

Hei,

tervetuloa ideoimaan Hirvitalon puutarhaa kesäksi 2013! Tänä vuonna pyrkimyksenä on avata talon puutarha yhteisölliseen käyttöön: Puutarha suunnittellaan ja hoidetaan yhdessä. Satoa jaetaan mm. järjestämällä yhteisiä ruokailuja. Yhteisöpuutarha on paikka jakaa tietoa ja oppia uutta mm. työpajojen ja luentojen kautta. Tervetuloa kaikki kiinnostuneet!

Ideointi aloitetaan kahtena päivänä: la 27.4 klo 15 ja ma 29.4 klo 18. Tarkoituksena on näinä päivinä katsella puutarhaa, suunnitella miten se tänä vuonna laitetaan ja tehdä vähän esikasvatushommia- Jos sinulla on joutavia siemeniä, niin ota mukaan!

Pe 10.5 klo 18 Ossi Kakko tulee Hirvitalolle luennoimaan aiheesta villivihannekset ja metsäpuutarha. Ossi on perehtynyt näihin aiheisiin jo pitkään, ja hänellä on vankka kokemus vaihtoehtoisen puutarhanhoidon, ekologisen elämäntavan ja omavaraisuuden alueilta, linkkejä hänestä kirjoitettuihin juttuihin löytyy nettisivulta:

http://www.appropedia.org/Ossi_Kakko