Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Kansankeittiö 28.9. klo 17 ja suunnitelmia talven varalleKirjoitettu: 25.9.2013

Kansankeittiö 28.9. klo 17 ja suunnitelmia talven varalle

Hirvitalon Kansankeittiö tarjosi edullista vegaanista kasvisruokaa kesälauantaisin.

Sama jatkuu talvella, ja mukaan tarvittaisiin lisää vapaaehtoisia. Toiminta ei vaadi pitkää sitoutumista, vaan mukaan voi tulla vaikka yhdelle haluamalleen lauantaille joko pilkkomisessa avustamaan, tai pääkokiksi suunnittelemaan ruuan linjat.

Kansankeittiö on talkoohenkistä, mutkatonta ruuanlaittoa, hyödyntäen ensisijaisesti tarjolla olevia lahjoitus/ osuuskuntapellon raaka-aineita. Kokilta vaaditaan hiukan maalaisjärkistä tuntumaa isoista ruokamääristä, mutta siihen saa apua edellisiltä kokeilta. Kokkeilemalla oppii! Eikä tarkoitus olekaan toimia ravintolana, vaan luoda yhteisöllistä, kepeää ja ekologisesti kestävää ruokakulttuuria, johon kaikilla olisi varaa.

Kansankeittiön yhteyteen on mahdollista yhdistää ohjelmaa, luentoja, esityksiä. Ehdota omaasi!

Tulevia keittiöitä ja toimintaa suunnitellaan yhdessä syyskuun viimeisen kansankeittiön yhteydessä.

LAUANTAINA 28.9. tavalliseen tapaan klo 17 fennovegaanista ruokaa syksyn sadosta.
Ruuan suositushinta 2-5 €
Tervetuloa!

Keittiötalkoolaiseksi voi ilmoittautua myös tänne: valpuri.talvitie@gmail.com