Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Sarjakuvatyöpaja Näsijärvenranta 34:n vallatulla talolla tiistaina 29.4. klo 14-20Kirjoitettu: 29.4.2008

Tule tekemään sarjakuvaa talonvaltauksesta! Hirvikadun porukka järjestää Näsijärvenranta 34:n vallatulla talolla sarjakuvatyöpajan, jossa tehdään näkyväksi talonvaltauksen arkea lyhyiden tarinoiden avulla ja mietitään mitä autonominen tila tarkoittaa henkilökohtaisella tasolla. Työpajan aikana voidaan toteuttaa esim. kollektiivipiirustus, keskittyä kirjoittamiseen ja kehitellä kiinnostavia hahmoja. Kaikki piirustustarvikkeet työpajan puolesta.

Tervetuloa!

Yhteydenotot:
Mikko Lipiäinen
p. 040 419 0106
mikko.lipiainen@hirvikatu10.net

Kuvia työpajasta:

sarjistyopaja1.jpgsarjistyopaja2.jpgsarjistyopaja3.jpgsarjistyopaja4.jpgsarjistyopaja5.jpgsarjistyopaja6.jpgsarjistyopaja7.jpgsarjistyopaja8.jpgsarjistyopaja9.jpg