Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Lahden taideinstituutti: Katoavan koulun näyttely 1.2.–23.2. Avajaiset 1.2. klo 18.00Kirjoitettu: 1.2.2014

Katoavan koulun näyttely koostuu kolmen viimeisen vuosikurssin opiskelijoiden töistä. Esillä on monipuolinen kattaus Lahden taideinstituuttilaisten maalauksia, grafiikkaa sekä muutama veistos ja installaatio.
Näyttelyyn osallistuvat taiteilijat ovat: Mine Güngör, Anna Hiltunen, Päivi Hynninen, Niklas Ingelius, Dusty Meyers, Jenni Niskala, Risto Ojajärvi, Joel Pihlaja, Katri Piri, Kirsikka Ruohonen, Angelica Saukkonen, Anssi Uusnäkki ja Ville Välikangas.

Lahden taideinstituutti sai lopettamispäätöksen 7.1.2012, ja siitä lähtien opiskelijat sekä opettajat ovat pohtineet miten tämän yli 40-vuotiaan taidekoulun perintö saadaan siirrettyä tuleville sukupolville. Nyt kun koulun viimeiset vuodet ovat käsillä eikä uusia opiskelijoita enää oteta sisään, taideinstituutin kasvatit kunnioittavat koulunsa muistoa ja ottavat taiteesta kaiken ilon irti.