Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Surulliset tytöt – Hauraita rakennelmia 2.3. – 23.3. Avajaiset 2.3 klo 17.Kirjoitettu: 28.2.2014

“Surulliset tytöt on 2013 perustettu viisihenkinen taiteilijaryhmä. Tarkoituksenamme on tarjota jäsenilleen sekä yleisölle uusia tapoja tarkastella taiteen tekemistä. Tekniikoiden kirjosta huolimatta töissämme on monesti yhteistä unen ja valveen, ja sisäisen ja ulkoisen todellisuuden sekoittuminen. Lisäksi Surulliset tytöt peräänkuuluttaa taiteilijan oikeutta olla halutessaan herkkä, tunteellinen ja ns. tyttömäinen.

Hauraita rakennelmia -näyttelyssä johtoajatuksena on prosessimaisuus, jokainen taiteilija tekee omat yksilölliset teoksensa, jonka jälkeen työskentelyä jatketaan yhdessä näyttelytilassa. Yhdessä tekemällä saamme teokset kommentoimaan toisiaan, sekä kommunikoimaan keskenään, ja näin hämärrämme yksityisen ja yhteisen rajapintaa. Näyttely siis jatkaa kasvuaan vielä avajaisten jälkeenkin.”

Aino Suonio, Karkki Mäkelä, Sini Kosonen, Katja Määttä ja Satu Tani-Maddox!

Lehdistötilaisuus 2.3.2014 klo:16.00
Avajaiset 2.3.2014 klo: 17.00

Pispalan nykytaiteen keskus Hirvitalo
Hirvikatu 10
33240 Tampere

Tervetuloa