Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Hirvitalo 8v! 26.5. talo avoinna klo 11:00-20:00Kirjoitettu: 24.4.2014

Tervetuloa juhlistamaan Hirvitalon kahdeksanvuotista elämää lauantaina 26.4.!!

PÄIVÄN OHJELMA:

Talo aukeaa taidesuunnistajille klo 11.

Klo 15-17 Hirvitalon historiaa kuvaavan näyttelyn avajaiset sekä Hirvitalo-kirjan julkaisutilaisuus. Näyttelyssä töitä myös Hirvitalon entiseltä asukkaalta Eeva-Liisa Grönlundilta. Maljapuheita, kertomuksia Tahmelan menneisyydestä, kakkua, ym.

klo 17 Vegaaninen kansankeittiö

LIVE:

klo 18 Juho Ylinampa & Suva esiintyy

klo 19 Punch & Pravda

Tuu!

Hirvitalo-kirjasta:

Kirja kertoo kahdeksanvuotiaan Hirvitalon eli Pispalan nykytaiteen keskuksen toiminnasta. Kirja on samalla myös katsaus talon ja pihapiirin menneisyyteen, sekä yleisemmin alueen kulttuuri- ja rakennushistoriaan.