Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Taidehiippailut: Tiilikka syndikaatti goes Hirvitalo 15.8.-31.8.Kirjoitettu: 16.8.2014

Taidehiiipailut käsittää taidenäyttelyn Hirvitalolla, sekä eri taiteen muotojen tapahtumia ja niiden yhtymiä. Poikkitaiteellinen Hiippailu sisältää maalaustaidetta, installaatioita, performansseja, keikkoja, perinteisen Mysteerinäytelmän, esityksiä ja leffa-iltoja kahden viikon aikana. Tapahtumien ohessa on mahdollisuus näyttelyn taiteilijoiden tapaamiseen ja teoksista puhumiseen.

Taidenäyttelyn osallistujat:

Henriikka Pöllänen
Hanna-Maria Nauska
Isabel Pathirane
Viljami Wager
Sara Kovamäki
Ninni Wager
Antti Mankonen

Hirvitalolla, Pispalan nykytaiteen keskuksessa pidettävät taidehiippailut esittelee Tiilikan kollektiivin taidetta. Näyttely perustuu yhteistyöhön, jota on harjoitettu jo aikaisemmin Tiilikan taidehiippailussa ja muissa yhteyksissä. Kollektiivin taiteilijat esiintyvät ja vierailevat omissa ja toistensa teoksissa. Tapahtuma pohjaa vuoden 2013 Tiilikassa järjestettyyn Taidehiippailu-tapahtumaan, jonka aikana syntyi idea projektin esittelemisestä muuallakin kuin syntypaikallaan.

Tapahtuma aikataulu:

15.8. Näyttelyn avajaiset
16.8. taidehiipailut
17.8. Ravintolapäivä
21.8. Leffa-ilta
22.8. Aarnen ja Jusan hauska päivä (ensi-ilta, legioona films)
23.8. Performanssifieasta/taidehiippailut
28.8. Leffa-ilta
31.8. Suuri Mysteerinäytelmä

Näyttely on avoinna ti-su klo.14-19