Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Kasettiraati Hirvitalolla su 28.9. klo 18-21Kirjoitettu: 13.9.2008

kasettiraati.jpg

Mystiset kotinauhoitukset, bändidemot, radiosta äänitetyt ikihitit ym. sekalaiset suhinat saavat kouluarvosanansa arvovaltaisen raadin käsittelyssä Hirvitalolla su 28.9. klo 18-21.

Jätä c-kasettisi Hirvitalolle arvioitavaksi 21.9. mennessä. Kasetin voit jättää kotelossaan keittiön keltaiseen postilaatikkoon. Merkitse kasettikoteloon kohta, joka mielestäsi vaatii tulla kuulluksi (kelaa myös nauha jo valmiiksi oikeaan kohtaan). Koska ilta on lyhyt, Kasettiraadissa soitettava materiaali esikarsitaan. Itse sunnuntai-illan tapahtumasta pois karsiutuneita kulttuurihistorian helmiä voi kuunnella yläkerran chillailuhuoneessa.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
mikko.lipiainen[at]gmail.com