Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

HIRVIKLUBI 4.2. BETTY PAZ & VILLE LEINONENKirjoitettu: 21.1.2015

Vuoden ensimmäisellä hirviklubilla esiintyy kaksi valovoimaista artistia : Betty Paz ja Ville Leinonen.

Illan aloittaa Bolivian Aymara kansaan kuuluva Betty Paz instrumenttinaan Charango. Betty esittää mm.huayno rytmeihin perustuvia kansanlauluja sekä myös omaa tuotantoaan. On sanottu että Andien musiikki koskettaa ja peilaa suomalaista sielunmaisemaa iloisenkaihomielisellä lempeällä poljennolla. Se sopii tähän talvivaloon. Bettyllä mukana myös kitaristi!

Illan toinen esiintyjä Ville Leinonen tulee lähempää. Ville tekee määrittelemättömän pitkän syrjähypyn kokeellisemmasta musiikista perinteisempään uuden levyn myötä joka kantaa nimeä ISI. Levyä hän on työstänyt hyvin pitkälti Mikko Kuorelahden kanssa joka soittaa myös kiertueilla Enkelit – yhtyeessä. Uusien kappaleiden tarinat polveilevat mm.saariseikkailuissa, tunnustuksissa, pikkukakkosessa, kenkäpuroissa, sekä tietenkin ISI.ssä. Uuden levyn herkkiä kappaleita Ville Esittää hirvitalolla soolona.

Samalla klubi on myös päätös ensimmäiselle Teemu Raudaskosken CARNAVALITO -sarjan näyttelylle. Kaikki maalaukset ovat myynnissä.

*****************

HIRVIKLUBI
PISPALAN NYKYTAITEEN KESKUKSELLA
4.2.2015

KLO 18.30 alkaen

BETTY PAZ

VILLE LEINONEN

vapaaehtoinen
musiikkimaksu

Teemu Raudaskoski: Carnavalito