Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Pispalan Lasten Kuvataidekoulun Kevätnäyttely 5.5.-25.5.2015Kirjoitettu: 24.4.2015

5.5.-25.5. 2015 Pispalan Lasten Kuvataidekoulun Kevätnäyttely. Avajaiset maanantaina 4.5. Tervetuloa!

Pispalan Lasten Kuvataidekoulu

Pispalan Lasten Kuvataidekoulu toimii Hirvitalolla. Taideyhteisön galleriaa, studioita ja pihaa opetustiloinaan käyttävä kerho on tuonut uuden tuulahduksen Tampereen lasten taideopetukseen.

Pispalan kuvataidekoulun poikkitaiteellinen opetusohjelma sisältää opintoja perinteisistä kuvataiteen tekniikoista aina kokeellisen musiikin, tanssin, nukketeatterin ja elokuvauksen alkeisiin. Opetuksen pääperiaatteina on lapsen oman ilmaisun tukeminen, ekologisuus ja yhteisöllisyys. Lukuvuosina 2013-2015 koulussa on opiskeltu mm. kasvivärjäystä, kelluvien lauttojen rakennusta, serigrafiaa, animaatiota, soitinrakennusta ja neulanreikävalokuvausta.

Syksyisin ja keväisin taidekoululaiset tekevät materiaalien keräysretkiä alueen metsiin ja rannoille.
Lukuvuoden aikana oppilaat tutustuvat myös nykytaiteen uutuuksiin Hirvitalon kuukausittain vaihtuvien näyttelyiden kautta.

Kuvataidekoulu kokoontuu Hirvitalon tiloissa maanantaisin, noudattaen peruskoulun lukuvuoden toimintakautta. Kesäisin kuvataidekoulu järjestää erikoiskursseja Hirvitalon tiloissa, jonne ovat tervetulleita tietenkin kaikki lapset, mutta myös muut taiteen perustekniikoista kiinnostuneet. Mukaan toimintaan voi ilmoittautua sähköpostitse: miraheija@yahoo.fi.

Pispalan nykytaiteen keskus Hirvitalo
Hirvikatu 10
33240 Tampere

Perille pääset helposti linja-auto 25:sella

(ajoaika keskustasta 10min, pysäkki Hirvikatu Tahmelan valinnan kohdalla):
http://aikataulut.tampere.fi/?line=25