Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Performanssifiesta 8.8.2015 – AVOIN HAKU 30.6. SAAKKA!Kirjoitettu: 6.6.2015


Timo Viialainen & Heta Yli-Tepsa, Performanssifiesta 2014 / Kamppailu, Tahmelan ranta. Kuva: Leena Pukki

Performanssifiesta on Pispalan nykytaiteenkeskus Hirvitalon järjestämä vuosittainen performanssitaiteen tapahtuma. Tapahtumapaikkana toimivat Hirvitalon pienet galleriahuoneet, talon piha-alue sekä läheinen Tahmelan uimaranta. Jatkoklubi toteutuu Pispalan harjun toisella puolella Vastavirta-klubilla. www.vastavirta.fi

 

Vuoden 2015 performanssifiesta järjestetään la 8.8.2015

 

Haemme tapahtumaan teoksia, joissa performanssiin kytkeytyy noise tai muu kokeellinen äänenkäyttö välineenä ja/tai sisältönä. Tapahtuman teemana on Noise against hierarchy – Noise hierarkiaa vastaan. Teema ei ole sitova, vaan sen voi ottaa lähtökohtana pohdintoihin valtarakenteiden luonteesta, toimintatavoista tai vaihtoehdoista.
Valituille taiteilijoilla pystymme korvaamaan matkakulut ja pienet materiaalikulut. Lisäksi tarjoamme ruuan ja tarvittaessa kotimajoituksen. Voit ehdottaa hakemuksessa myös teokselle sopivaa paikkaa. Liitä mukaan  teossuunnitelma, esityksen arvioitu kesto ja pieni esittely aiemmasta taiteellisesta työskentelystäsi. (max. 10 Mb)

hakemukset 30.6.2015 mennessä osoitteeseen:

performanssifiesta@gmail.com

Kuvia galleriahuoneista:

http://www.hirvikatu10.net/wordpress.1/?page_id=18

 

——

-in english-

Performanssifiesta “Noise Against Hierarchy” 2015 – Open Call untill 30th of June

 

Perfromanssifiesta is an annual performance festival organized by Contemporary Art Center Hirvitalo in Pispala, Tampere. The venues are placed at Hirvitalo gallery spaces, the yard of Hirvitalo and at the close by Tahmela beach. The evening club venue is at Vastavirta-klubi www.vastavirta.net

Performanssifiesta 2015 is arranged on Saturday 8th of August.

We are looking for works/performances linked to noise or other experimental sounds and / or content. The theme Noise Against Hierarchy is not binding, it may be taken as a tarting point for reflection on the nature, practice or choices of power structures.

We will offer travel costs, a small material cost, food and if needed accommodation to the selected artists.

As applicant you may suggest a suitable place to perform.

Send as your application, plan, your biography/artist statement and CV (max. 10 Mb) before 30th of June to the address:performanssifiesta@gmail.com

Images of the gallery space:

http://www.hirvikatu10.net/wordpress.1/?page_id=18