Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Post Mortem II- Eetu “Severi” Jalasmäen muistonäyttely, avajaiset 28.1. klo 18Kirjoitettu: 18.1.2017

Eetu Jalasmäki (13.6.1991-1.6.2016) oli Tampereella ja Turussa työskennellyt ja vaikuttanut
kuvataiteilija. Eetu maalasi pääasiassa öljyväreillä sekä kankaalle, että levylle. Hänen maalaustyyliään voisi kutsua surrealistiseksi melankoliaksi. Teokset kertovat naiivistisesti hänen omasta elämästään ottaen samalla kantaa ympäröivään yhteiskuntaan. Monissa maalauksissa toistuu hänen itse luomansa mytologinen kuvasto ja siinä seikkailevat arkkityypit.

Näyttelyssä on esillä Eetun taidetta laajemmin kuin koskaan taiteilijan elinaikana. Nyt esillä olevat teokset ovat vuosilta 2005-2016

AVAJAISET 28.1, klo: 18-21

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Eetu Jalasmäki (13.6.1991-1.6.2016) was a painter who worked and influenced in Turku and Tampere. Eetu painted mainly with oil colors on linen and board. His style could be described as surrealistic melancholy. His works tell primitively about his own life being involved with the surrounding society. Many of his paintings repeat his own illustrated mythos and it’s wandering archtypes.

The exhibition presents Eetu’s art wider than ever during his own lifetime. The exhibited works are from 2005-2016.

VERNISSAGE 28.1, 6 pm-9 pm