Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Diy musa workshop: ableton live la 5.5. klo 12-17Kirjoitettu: 30.4.2018

Diy musa workshop:  ableton live la 5.5. klo 12-17

Työpajassa tutustutaan musiikin tuottamiseen kotikonstein. Tarkoituksena on että jokainen tutustuisi yksinkertaiseen metodiin jolla musiikkia voi tuottaa omista saundeista ja äänistä. Opettelemme nauhoittamaan soittimia ja ääniä nauhurilla. Nauhoitettuja ääniä opettelemme viemään äänenkäsittelyohjelmaan ja luomaan äänipankkeja, joita voi hyödyntää myöhemmin eri tavoin. Opettelemme yhdessä Ableton live sekvensseri – ohjelman (trial-version) alkeita. Livessä työstämme äänistä looppeja ja raitoja läppärin näppäimistön ja midi-koskettimien/padin avulla. Tutustumme myös liven omiin soittimiin ja efekteihin. Tarkoitus olisi että työpajan päätyttyä jokaisella olisi idea ja työkalut siihen kuinka tehdä ja tuottaa omaa musiikkia kotioloissa ja pienellä budjetilla.

Jokaisella työpajaan osallistuvalla tulisi olla mukana oma läppäri (pc tai mac) ja mielellään asennettuna Ableton live. Ohjelmasta löytyy ilmainen kokeiluversio 30.päivän ajaksi Abletonin sivuilta.

Ableton live lataus:

https://www.ableton.com/en/trial/

Ilmoittautumiset: teemuraudaskoski@gmail.com

Pajaan mahtuu max 12 henkilöä