Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Petri Puolakka: Rakkauden topografia avajaiset 22.9. klo 18Kirjoitettu: 17.9.2018

 

Mitä tarkoittaa olla ihminen — ja elossa? Kuinka rakastaminen tapahtuu? Millainen on luontosuhteemme, suhteemme toisiin, suhteemme kaikkeen? Miksi tämä kaikki on niin vaikeaa? Kuinka eläin rakastaa, entä kivi? Miksi niiden on niin helppoa ja luonnollista olla olemassa?

Puolakka on maalauksissaan tutkinut ihmisen elämisen aktia ja kartoittanut epätoivon, rakkauden ja onnen pinnanmuotoja. Näistä tutkielmista muodostuu Rakkauden topografia.

Petri Puolakka on tamperelainen 43-vuotias outsider/art brut – maalari.

Näyttely aukeaa 22. syyskuuta klo 18, ja on avoinna TI – SU klo 14 – 19, 14. lokakuuta saakka.

What is it to be alive as a human being? How does one love? How does one relate to others, to nature, to everything? Why is it so difficult? How does an animal love? Or a rock? Why is it so natural for them to exist?Through his paintings Puolakka has studied the geography of Human Condition and mapped out shapes and features of Misery, Love and Happiness. Topography of Love emerges from these studies.Petri Puolakka is an 43 year old outsider/art brut painter from Tampere.

Exhibition opens on 22nd September @ 6 p.m. and can be visited Tue – Sun 2 p.m. to 7 p.m. until 14th October 2018.