Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Uuden maailman spektaakkeli 9.8.-11.8.Kirjoitettu: 19.3.2019

Uuden maailman spektaakkeli 
09.08.-11.08
Kansainvälinen performanssitaidetapahtuma.

SIRKUS-TAIDE-TEATTERI (Viro), GOGO TRASH (Berliini), NOOLEGRUPP (Viro), Billeneeve (Viro), Margus Sorge Tiitsmaa (Viro), Kaarel Kütas (Viro), Steve Vanoni (Yhdysvallat/Viro), Peter Rosvik (Suomi), Roi Vaara (Suomi), J. K. Ihalainen (Suomi), Andreas Stadler ja Cristina Bravi (Saksa).

Kuraattorit: Philip Pedersen ja Ville Karel Viirelaid

Uuden maailman spektaakkeli esittää: “Lounais-Eestin anarkismin erikoispiirteet” 

09.08.-29.08. 

Viron performanssitaiteen parhaimmistoa useilta taiteilijoilta. Näyttelyn kuraattori on Janno Bergmann (Viro) ja taiteilijat: Billeneeve, Andrus Joonas, Tanel Saar, Siram, Sorge, Rauno Teider, Ville-Karel Viirelaid, Art Container ryhmä, Cnopt ryhmä, Rubens ryhmä, sirkus-taide-teatteri Palavakaulainen Kirahvi.