Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

KESKOSET – Luonnostelevan taiteen tapahtumaviikko! 20. – 26.5.2019Kirjoitettu: 6.5.2019

KESKOSET – Luonnostelevan taiteen tapahtuma!

AVAJAISET sekä Aktiivipallit II -teoksen paljastamistilaisuus

lauantaina 25.5. klo 18

Pispalan Hirvitalolla järjestään Keskoset – Luonnostelevan taiteen tapahtuma jo kolmatta vuotta aikavälillä 20. – 26.5.2019. Tämän vuoden Keskosiin osallistuu 15 taiteilijaa.

Tapahtuman ideana on antaa aika ja paikka eri alojen taiteilijoiden kohtaamiseen, jotta he voivat tehdä taiteellista yhteistyötä ja jatkaa keskeneräisiä töitä yhdessä. Näin ideoista muodostuu jotain uutta ja odottamatonta.

Käytännössä jokainen taiteilija tuo paikalle ainakin yhden teosidean, luonnoksen tai keskeneräisen teoksen, jonka on valmis antamaan muiden muokattavaksi. Työskentelyviikon aikana järjestetään tapaamisia, joissa ideoita ja luonnoksia esitellään ja tutkitaan osallistujien kesken. Teoksille ja ideoille etsitään yhteisiä ilmenemistapoja jonkinlaisen näytteillepanon muodossa.

Aikaa työskentelylle on viikko, jonka aikana löytyneet teokset pystytetään Pispalan nykytaiteen keskuksen galleriaan näytteille 9.6.2019 asti.

Live-esitykset painottuvat avajaisviikonlopulle. Avajaisissa paljastetaan myös Aktiivipallit II -palkinto. Viime vuonna Aktiivipallit omistettiin työministeri Jari Lindströmille.

Lämpimästi tervetuloa!

Hirvitalo – Pispalan nykytaiteen keskus

Hirvikatu 10

Tampere

Avoinna ti-su klo 14-19

www.hirvikatu10.net