Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Maailman Traagisin sankari – Itsesarjamurhaajan päiväkirja la 7.3. klo 21.00Kirjoitettu: 6.3.2009

Hirvitalon Pispala Vilkkari OFF -osuuden päättää jännittävä kertomus keksityn tieteen opiskelijan, Ainut Itsesarjamurhaajan päänsisäisestä matkasta pimeään unitodellisuuteen. Päähenkilö päättää kuvata itseään lavastamalla omat itsemurhayrityksensä näyttämään sarjamurhaajan iskuilta, ja kutsua aina viime hetkellä avun ja median paikalle, jotta loisi itsestään myytin maailman traagisimmasta sankarista.

Mutta mikä onkaan moraalisesti arveluttavan toiminnan absurdi lopputulos, mika onkaan todellista kun hän löytää itsensä keskeltä keksityn tieteen maskuliinin vallan alaista pimeää todellisuutta? Mustaa huumoria trash-tyylillä.


Pääosissa Piia Soikkeli ja Lasse Poser, käsikirjoitus ja ohjaus sekä visuaalinen suunnittelu Hanna Nauska, musiikki Erno Helen ja Hanna Nauska, kuvaus Juho Kepanen, valot Anton Verho, valoassistentti Jenni Kaunonen, lavastus Viljami Wager ja Hanna Nauska, ääniteknikko Vaino Astala, leikkaus Hanna Nauska ja Vaino Astala.