Main menu:


Ajankohtaista

Uutisarkisto

Katso myös

Yläkerrassa: Sanna Huuhka: Kivijalkoja 2.11.- 24.11.Kirjoitettu: 6.11.2019

Sanna Huuhka

Kivijalkoja

Hirvitalolla 2.11. – 24.11. 2019

Kivijalkoja on toinen osa suuremmasta installaatiosarjasta. Sanna HuuhkanTeoksia voisi kuvailla fiktiivisiksi dioraamoiksi joiden sisälle katsoja astuu. Taiteilija rakentaa tarinan jossa vuodevaatteista kasvaa pyhimyksiä, rampoja hevosia ja veitsiä jotka eivät pistä.
Teokset kuvaavat surrealistisesti tuttuja teemoja: vanhanaikaisia sukupuolirooleja yksilöiden elämänvaiheina. Installaatio koostuu kierrätysmateriaaleistä ommelluista kangasveistoksista, esinekokonaisuuksista ja äänimaisemasta.
Sanna Huuhka (s. 1981) on kuvataiteilija joka asuu ja työskentelee Tampereella Media-, maalaus- ja sarjakuvataiteen parissa.