Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Näyttelykauden avajaiset pe 28.2. klo 18 Ida Rusava ja Henriikka PöllänenKirjoitettu: 25.2.2020

Pispalan nykytaiteen keskus Hirvitalon galleriakauden avaavassa näyttelyssä Ida Rusavan litografiaa ja Henriikka Pölläsen maalauksia

Avajaiset, esiintyjiä ja tarjoiluja perjantaina 28.2. klo 18-22.

Esiintymässä: Fat Jesus ja J Mikael. Lämpimästi tervetuloa!

 

Henriikka Pöllänen Tulika 29.02-22.03.2020 Yläkerran näyttelytila.  Teokset ovat tehty vuonna 2018 asuessani Tallinnassa. Tulika on kadun nimi, jossa silloinen studioni sijaitsi. Teokset muodostavat yhdessä kokonaisuuden, joka havainnollistaa tilaa sekä ajan jaksoa, jossa teokset ovat syntyneet. Teokset kertovat sen aikaisista tarinoista, joissa hetken kuvaaminen sekoittuu muistoihin ja surrealismi arkeen. Näistä havainnoista piirtyy arjen poetiikkaa, ihmiskuvauksia ja sadun omaisia maisemia. Näyttely koostuu erilaisilla tekniikoilla toteutetuista maalauksista.

 

Ida Rusava Välitila 29.02-22.03.2020 Alakerran näyttelytila. Elämä on valintoja. Maailmassa, jossa erilaisten totuuksien välillä epävarmuus on ainoa yhteinen nimittäjä, valintojen tekeminen vaatii rohkeutta. Näyttelyn teokset visualisoivat sitä valjun epäröinnin välitilaa, jossa ihminen harhailee etsiessään oikean ja väärän rajaa. Ida Rusava