Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Leijanrakentamista Tahmelan rannassa lapsille ja aikuisille 19.7. klo 17 -Kite Workshop for kids and adults!Kirjoitettu: 5.7.2020

in english below.

Leijanrakentamisesta ja lennätyksestä kiinnostuneiden kannattaa suunnata Tahmelan rantaan sunnuntaina 19.7. klo 17. Työpajalaisten käytössä on puistoalue sekä tilava jurtta.

Paja on maksuton ja materiaalit löytyvät paikan päältä.

Leijapajan ohjaavat leijataiteilijat Marius Abramavicius, ja Greta Slapelyte Liettuasta. He tulevat taidekeskus gallera Užupikselta, Vilnasta. Opetuskielenä on englanti ja suomi. Pienten lasten toivotaan tulevan huoltajiensa kanssa.

Vierailu on osa Hirvitalon hitaan liikkumisen ja kestävän kulttuurivaihdon ohjelmaa, jossa keskitytään ilmastokuormituksen vähentämiseen taiteen käytännöissä. Tapahtumaa tukee Koneen säätiö. Lämpimästi tervetuloa!

***

Kite workshop at Tahmela beach sunday 19.7. at 17 pm

Workshop is for children and adults and is held by Marius Abramavicius and Greta Slapelyte, from gallera Užupis, Lithuania. Workshop is part of Hirvitalo´s slow travelig program, where artists are creating sustainable practise of art. Workshop offers material and is supported by Kone foundation. Small kids can participate with adults! Welcome!!