Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

HUVIPUISTO 4.7.2009 – 26.7. 2009 -Pispalan kulttuuriyhdistys ry:n yhteisnäyttelyKirjoitettu: 25.6.2009

HUVIPUISTO 4.7.2009 – 26.7. 2009
-Pispalan kulttuuriyhdistys ry:n yhteisnäyttely

Vempaimia, huijareita, hattaraa ja popcornia. Parrakkaita naisia, friikkejä, maailmanpyöriä, tiikereitä, elefantteja ja kaiken maailman kieputtimia ja vetkuttimia. Ja kaiken tämän keskellä ihminen jota varten kaikki on luotu ja joka haluaa irrota elämästään hetkeksi kirkkaiden värien peittämään huvitodellisuuteen, jossa kaikuvat nauru, kiljahdukset, juoksuaskeleet ja iloinen puheensorina.

Mitä huvipuisto on nykyisin? Mitä ihminen kaipaa huvipuistolta? Mikä on nykyajan freakshow tai kuka on merenneito, joka pudotetaan altaaseen? Täytyykö viihtymisestä aina maksaa, voimmeko huvittaa itseämme käyttämättä suuria summia viihde- ja elämysteollisuuden tukemiseen? Tarvitseeko meidän edes huvittua?

Heinäkuussa 2009 Hirvitaloon ja sen pihalle pystytetään Pispalan kulttuuriyhdistyksen jäsenten yhteisnäyttely teemalla “Huvipuisto”. Avajaisia vietetään lauantaina 4.7, jolloin huvipuisto herää eloon valojen, musiikin ja sirkustunnelman voimin. Avajaisten jälkeen näyttely ylläpidetään ulkona ilman sähköä; sisätiloissa jatkuu väikkyvä tunnelma kuun loppuun asti.

Pispalan nykytaiteen keskus/ Huvipuisto
Hirvikatu 10
33240 Tampere

lisätietoja:

Leena Pukki – leena.pukki@gmail.com

Stina Riikonen – stina.riikonen@gmail.com

www.hirvikatu10.net
www.pispala.fi