Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Kierrätysääniä: Ite-musiikin työpaja 26.-27.8.2020 klo 16.00-20.00Kirjoitettu: 12.8.2020

Musiikin harrastajat! Löytyykö nurkistasi vanhoja soittimia? Tervetuloa Hirvitalolle kokeilemaan Ite-musiikin rajoja luvan kanssa!
Kaksipäiväisessä työpajassa luodaan ohjaajien johdolla uniikki musiikkiteos, johon jokainen saa antaa oman luovan panoksensa.

Työpaja huipentuu teoksen ensi esitykseen Hirvitalolla toisena työpajapäivänä. Mukaan tarvitset itsesi lisäksi jonkin soittimen. Soitin saa olla mikä vain kellarista löytyvä vanha kitara, nokkahuilu tai kattila. Myös meiltä löytyy akustisia kitaroita, ukulelen ja ehkä jokin yllätyssoitin. Kaikki saavat äänensä kuuluviin ja musiikkityyli voi olla mitä vain. Työpajat sisältävät soitinopetusta ja laulutekstityöpajan. Tule osaksi jännittävää luomisprosessia!

Ohjaajat: Jyri Rosendahl. Tamperelainen yliopisto-opiskelija ja musiikkialan yleismies, joka etsii musiikista spontaaniutta ja inhimillisyyttä. Hänen yhtyeitään ovat Folkjykä ja Old Frien Sun. Toinen ohjaaja tunnetaan yhtyeestä Njihe ja on nimeltään Elle Kokkonen

Kaisa Mattila toimii yleistoimijana työpajan järjestämisessä. Häneltä voit kysyä lisää tietoja: kaisa.elina.mattila@gmail.com