Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Koratyöpaja 9.-10.10.Kirjoitettu: 22.9.2020

Kahden päivän koratyöpaja Hirvitalolla

pe 9.10. klo 18 -19.15
la 10.10. klo 15-16.15

Hirvitalolla on lokakuussa harvinaisen ihana tilaisuus opetella soittamaan tätä hienoa länsiafrikkalaista harppuihin luokiteltavaa soitinta. Koran soitto on siitä mukavaa, että jo aloittelijan näpellys kuulostaa miellyttävältä ja treenin myötä sekä soittajan että kuuloetäisyydellä olevien nautinto tietysti vain lisääntyy.

Kurssin opettajina toimivat
Cheich Cissokho ja Maarika Autio.

Cheich on ikivanhan senegalilaisen koristisuvun vesa, Maarika taas on sekä saanut oppia Senegalissa perinteisen tyylin soittajakisällinä että valmistunut maailmanmusiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta. Opettelemme perinteitä kunnioittaen opettajaa seuraten, ts. nuotinlukutaitoa ei edellytetä, saati aiempaa kokemusta kielisoittimista. Kurssille voivat tulla jo aiemmin koransoittoa kokeilleet sekä uudet aloittelijat, myös sellaiset, joilla ei omaa koraa vielä ole.


Ilmoittautuminen osoitteeseen helina.kalaja@gmail.com

Ilmoittaudu ajoissa, jotta tiedämme haalia paikalle tarpeeksi soittimia. Kerro myös, jos sinulla on oma soittopeli.

Lisämausteena ja tunnelman jatkoksi lauantain kansankeittiössä on tarjolla senegalilaista ruokaa.