Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

TÄNÄÄN 1.8. HIRVITALOLLA: Huvipuiston lopettajaisjuhlat klo 18 alkaenKirjoitettu: 1.7.2009

TERVETULOA HUVIPUISTOON LAUANTAINA 1.8.2009 klo 18
-Pispalan kulttuuriyhdistys ry:n yhteisnäyttely

Heinäkuun 2009 ajan Hirvitalossa ja sen pihalla on ollut esillä Pispalan kulttuuriyhdistyksen jäsenten yhteisnäyttely teemalla “Huvipuisto”. Olet tervetullut viettämään huvipuiston hautajaisia lauantaina 1.8. klo 18, jolloin huvipuisto herää eloon vielä viimeisen kerran.

 Vempaimia, huijareita, hattaraa ja popcornia. Parrakkaita naisia, friikkejä, maailmanpyöriä, tiikereitä, elefantteja ja kaiken maailman kieputtimia ja vetkuttimia. Ja kaiken tämän keskellä ihminen jota varten
kaikki on luotu ja joka haluaa irrota elämästään hetkeksi kirkkaiden värien peittämään huvitodellisuuteen, jossa kaikuvat nauru, kiljahdukset, juoksuaskeleet ja iloinen puheensorina.

Mitä huvipuisto on nykyisin? Mitä ihminen kaipaa huvipuistolta? Mikä on nykyajan freakshow tai kuka on merenneito, joka pudotetaan altaaseen? Täytyykö viihtymisestä aina maksaa, voimmeko huvittaa itseämme käyttämättä suuria summia viihde- ja elämysteollisuuden tukemiseen? Tarvitseeko meidän edes huvittua?