Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Kino Hirvi, lyhytelokuvia, projektiomappausta ja musiikkia 10.10.2020Kirjoitettu: 4.10.2020

Hirvitalon syksy huipentuu ulkoilmatapahtuma Kino Hirven lyhytelokuvanäytökseen, elävään musiikkiin ja projektiomappaukseen. Tuttuun lauantaiseen tapaan myös Kansankeittiö on auki ja tarjoaa vegaanista lähiruokaa.

Lauantaina 10.10. nähdään Hirvitalon pihalla monipuolinen valikoima kiinnostavia esityksiä ja elokuvia. Future Shorts Tampereen koostamissa lyhytelokuvanäytöksissä katsotaan tuoreita kotimaisia lyhytelokuvia. Mukana on muun muassa Teemu Niukkasen räävitön mutta sydämellinen komedia Onko sulla nälkä? (2019), jossa yksinhuoltajaäiti koittaa luotsata poikansa turvallisesti homoseksuaalisuuden satamaan. Paikallisen tuotantoyhtiö Wacky Tie Filmsin Ville Hakosen ja JussiSandhun ohjaama hersyvä dokumentti Maailman onnellisin kansa (2019) sen sijaan valottaa suomaisia onnen rituaaleja.

Myös Hirvitalo itsessään näyttelee osaa illan esityksissä, kun Bloomin Visuals ottaa ulkoseinät haltuun projektimappauksen keinoin. Bloomin Visualsin videotaide yhdistää hypnoottista muotojen maalailua ja rikkaita värejä ja saa inspiraationsa festivaali- ja undergound- sekä klubitapahtumien somistuksista NeoElement ry:n parissa.

Sanni the Kid

Tapahtuman musiikkiannista vastaa kaksi tamperelaista esiintyjää. Illan aloittaa Sanni the Kid, joka tekee pelkistettyä, herkkää ja koskettavaa musiikkia ukulelen voimin. Harvoin on ukulele sointi yhdistetty näin onnistuneesti syviin tunteisiin. Elokuvanäytösten jälkeen syysillan pimeyttä tulee valaisemaan elektronista, mutta orgaanista musiikkia soittava QOSQI.

QOSQI

QOSQIn musiikki on matkailua uusille äänimantereille. Se kuljettaa heleän maiseman lävitse samalla kun konesoundit siivilöityvät lehvistössä ja Charango tuo viestiä vuorilta. QOSQI aliaksen takana on taiteilija Teemu Raudaskoski. Miehen musiikki on sekoitus orgaanista klubi-soundia, maailmanmusiikkia sekä sykkiviä rytmejä. Keväällä 2019 QOSQI julkaisi ep:n “Qosqillas” (Hawaii Bonsai) ja yhteistyö kappaleen “Kuuma” El Buhon “Ramas” albumilla (Wonderwheel recordings). Ensimmäinen albumi on miltei valmis ja tulee näkemään päivänvalon talvella 2021.

https://soundcloud.com/teemuraudaskoski
http://www.teemuraudaskoski.com

Aikataulu:

Klo 17.00 alkaen ruokaa Kansankeittiöstä
Klo 18.00 Sanni the Kid
Klo 19.00 Suomalaisia lyhytelokuvia
Klo 19.30 väliaika
Klo 19.40 Suomalaisia lyhytelokuvia
Klo 20.15 QOSQI