Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Folkjykän keikka suorana Korppiradiossa 28.10. klo 18.00Kirjoitettu: 21.10.2020

Folkjykän keikka suorana radioaalloilla ja internetissä 28.10.2020 klo 18.00

Pispalan nykytaiteen keskus Hirvitalon ja Korppiradion yhteistyö jatkuu. Lokakuun 28. päivänä Hirvitalolta lähetetään suorana Folkjykän keikka sekä lähialueen radioihin FM-taajuudella 91,0 Mhz että Korppiradion kotisivuilla.

Folkjykäs gig broadcast live in radio and internet 28th of October

Co-operation of Hirvitalo Contemporary Art Center of Pispala and Korppiradio continues with a live gig from the Hirvitalo. Performance of Pispala based musician and songwriter Folkjykä is broadcast live on 28th of October at 6 pm. Gig can be heard in Tahmela area Tampere on 91,0 Mhz on radio as well as Korppiradios homepage (korppiradio.net).

Folkjykän musiikissa yhdistyvät tarinallinen kerronta ja akustisen kitaran virtuoosimainen, kokeileva ote. Folkia, poppia ja runoutta sekoittelevat laulut nauravat lempeästi mutta määrätietoisesti maailmalle ja sen hullunkurisuudelle.

Debyyttijulkaisunsa noin vuosi sitten julkaissut pispalalaisartisti tuo Korppiradioon laulujensa hahmot, jotka kokevat kappaleissa niin toivoa, suuria rakkauksia kuin pimeän pelkoakin.

Hirvitalolla taltioitavan radiokeikan erikoisuutena kuullaan tarinoita ja anekdootteja kappaleiden synnystä ja taustoista. Keikkaa ei voi tulla kuuntelemaan paikan päälle koronasuosituksista johtuen.

Korppiradio on vuonna 2013 perustettu Helsingistä käsin toimiva, itsenäinen, kokeellinen ja epäkaupallinen radio, jota pyörittää vapaaehtoisten muusikkojen, taiteilijoiden ja kirjoittajien kollektiivi.

Korppiradion uutta ohjelmistoa koostaa yhteisö, jossa mukana on Hirvitalon aktiiveja, paikallista toimijaverkostoa ja vanhoja korppeja. Mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä esimerkiksi lähettämällä meille valmiita äänitiedostoja. Myös Hirvitalon olohuonestudioon voi tulla tekemään suorana lähetyksenä esimerkiksi radiokeikan tai keskusteluohjelman.

17.8.-15.11.2020 Korppiradion lähetin sijaitsee Hirvitalolla ja lähetykset on kuultavissa Tahmelan alueella taajuudella 91,0 Mhz.
https://korppiradio.net/