Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Organizing the Structure of Conspiracy -teemapäivä ti 22.9. klo 18-24Kirjoitettu: 17.9.2009

Pispalan nykytaiteen keskus järjestää syyspäiväntasauksena teemapäivän, jossa liikutaan rajoilla, ja hetken aikaa mikään ei ole varmaa. Päivä liittyy Hirvitalolla nähtävään Totuus -näyttelyyn, joka kerää yhteen moniäänisen kokoelman maailmankuvaa ja todellisuuden luonnetta käsitteleviä puheenvuoroja taiteilijoilta, vapaa-ajattelijoilta ja aktivisteilta.

Päivä alkaa klo 18 Hirvitalolla keskustelutilaisuudella, jonka teemoina ovat marginaalisuus ja vaihtoehtoisuus. Keskustelussa kuullaan kolme lyhyttä alustusta. Marco Loechner valottaa, kuinka investointialan työntekijästä tuli vaihtoehtoisia talousmalleja pohtiva pyörämatkaaja. Fiktiivinen taiteilija Ivo Burokvics näyttää videoluennossaan, kuinka taidemarkkinoiden kannalta uskottavaa taidetta tehdään ja Milla Ahola kertoo vallatuista sekä vaihtoehtoisista tiloista radikaalifeministisestä  näkökulmasta. Illan päättää Kristian Jalava vapaamuotoisella luennollaan.

Päivä jatkuu keskustelujen jälkeen Vastavirta-klubilla klo 21, jolloin Disco Occultissa soitellaan epäilyttäviä ääniä ja musiikkia – Tanssilattialla musiikki tekee sinusta salaliittolaisensa! Illan live-esiintyjänä nähdään The Rise of the Children of Hell.

Illan päättää keskiyön ateria Ruoka-alkemiaa.

————–

Art Mondo – näkökulmia taiteen reunamilta ja uskottavuuden rajoilta
videosiltakeskusteluja ja vapaamuotoisia luentoja
Ivo Burokvics
Marco Loechner
Milla Ahola
Hirvitalolla kello 18.00–21.00.
Hirvikatu 10

Disco Occult
Rise of the Children of Hell, väärinpäin
soitettuja levyjä, loitsumusiikkia ja epäilyttäviä ääniä
Vastavirta-klubilla kello 21.00 alkaen.
Pispalanvaltatie 39
Pääsymaksu 2 euroa