Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Camera Obscura -työpaja 11.5. – 12.5. klo 14-16Kirjoitettu: 11.5.2021

Valokuvatyöpaja Camera Obscura, Hirvitalo 11.5 ja 12.5, klo 14-16.00


Camera Obscura on vanha valokuvausmenetelmä.
Siinä huoneen seinään (tai laatikon sivuun) tehdyn reiän kautta heijastuu takaseinälle ylösalainen kuva ulkomaailmasta.

Outi Neuvosen rakentaman Obscuran ajatus on houkutella katsojaa pysähtymään maailman hulluuden – väärinpäin/oikeinpäin olemisen äärelle, pohtimaan omaa suhdettaan totuttuihin normeihin, joilla arjessa ympäröimme itsemme. Toisaalta se, mitä Obscura herättää toisessa, ei resonoi toista. Mitä se sinulle merkitsee?
Tule siis valokuvauttamaan itsesi pimeään tilaan, olemaan osa heijastusta, joka useimmiten vangitsee katsojansa.

Obscurassa kuvatut saavat kuvan itselleen digitaalisessa muodossa.

Outi Neuvonen on helsinkiläinen valokuvaaja ja opiskelee kuvajournalismia Tampereen yliopistossa. Camera Obscura on osa Outi Neuvosen ja Taru Samolan (Rippituolit) kahdesta teoskokonaisuudesta muodostuvaa Tilaa, jotka luovat kaksi erilaista todellisuutta. Tila on auki 2.5-23.5.2021, ti-su klo 14-19.00.
Tervetuloa!
Projektia on tukenut Taike