Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Hirvitalon kannatusbrunssi 11.7. klo 12-16 @ Tahmelan huvilaKirjoitettu: 7.7.2021

kuva/photo: Fernando Puebla

(In English Below)

HIRVITALON KANNATUSBRUNSSI
11.7. klo 12-16 @ Tahmelan huvila

Klo 12-15.30 Hirvitalon vegaanisessa pop up -ravintolassa tarjolla georgialaisia herkkuja
Klo 12 harmonikansoittaja Henna Leppänen
Klo 15 Sabina Constantin esittää jazz- ja soulstandardeja

Henna Leppänen on Tohmajärveltä kotoisin oleva palkittu harmonikansoittaja, teatterimuusikko ja monipuolinen esiintyjä. Hän haluaa tuoda harmonikkaa esille monipuolisena instrumenttina, jossa rajoja ei tunneta!
Sabina Constantin on romanialainen laulaja ja musikologi, jolla on kokemusta sekä esiintymisestä laulajana että laulun opettamisesta.

Maailman mittakaavassakin ainutlaatuinen kulttuurikeskus Hirvitalo on elävöittänyt Pispalaa jo vuodesta 2006. Valitettavasti Hirvitalokaan ei ole säästynyt koronan kulttuurialalle aiheuttamalta kurimukselta. Kaikki tuki on siis tarpeen pyrkiessämme tarjoamaan laadukasta taidetoimintaa myös jatkossa niin pispalalaisille kuin kaikille tamperelaisille ja kauempaa saapuville vierailijoille!

Hirvitalon kannatusbrunssilla Sinulla on oiva mahdollisuus tukea toimintaamme ja mikä parasta, voit tehdä sen georgialaisen keittiön antimilla herkutellen ja ihanaista livemusiikkia kuunnellen! Tervetuloa!

Lisätietoja osoitteesta hirvitalo.archive@gmail.com tai numerosta 0407466815.

HIRVITALO´S SUPPORT BRUNCH
11th of July at 12.00-16.00 @ Tahmelan huvila (Villa Tahmela)

At 12.00-15.30 Hirvitalo´s vegan pop up restaurant serves Georgian delicacies
At 12.00 accordionist Henna Leppänen performs
At 15.00 Sabina Constantin performs soul and jazz standards

Henna Leppänen who hails from Tohmajärvi is an awarded accordionist, a theater musician and a versatile performer. She wants to bring accordion forward as a versatile instrument that does not know limits!
Sabina Constantin is a romanian singer and a musicologist who has experience as a singer and as a teacher of singing.

Unique, even in a world wide scale, Hirvitalo has revitalized Pispala since 2006. Unfortunately Hirvitalo has not been safe from the maelstrom of the cultural field caused by covid. All support is therefore needed as we aim to offer quality art activities for Pispala folks as well as other Tampere citizens and visitors from further away!

At Hirvitalo´s Support Brunch You have an excellent chance to support our work and the best news is that you can do it by feasting on Georgian delicacies and by listening wonderful live music! Welcome!

For further information, please contact hirvitalo.archive@gmail.com or 0407466815.