Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

INVADERS FROM THE UNDERGROUND MEET ISMAILA SANÉ 28.8.2021Kirjoitettu: 27.8.2021

INVADERS FROM THE UNDERGROUND MEET ISMAILA SANÉ
@Hirvitalo 28.8.2021

17.00->
Hirvitalon kansankeittiö tarjoilee vegaanista ruokaa
.
18.00->
INVADING RHYTHM WITH COLOR:
Darian ja Victorian ilmaisullinen maalaustyöpaja yhdistyy musiikilliseen improvisaatioon, josta vastaavat tunnettu perkussionisti Ismaila Sané sekä Invictus ja 8th Myth.
.
Taiteilijaseurueiden kesäleirin päätteeksi Hirvitalolla vietetään erityisen groovaavaa syysiltaa, joten suosittelemme vahvasti laittamaan tanssikengät valmiiksi iltaa varten! Jaetaan hyviä viboja, levitetään väriä ja nautitaan. Tapahtuma ei maksa mitään.
.
**********************************************************************
.
INVADERS FROM THE UNDERGROUND MEET ISMAILA SANÉ
@Hirvitalo 28.8.2021
.
17.00->
Hirvitalo’s folk’s kitchen will serve vegan food
.
18.00->
INVADING RHYTHM WITH COLOR:
Expression Painting Workshop hosted by Daria and Victoria combined with a live music performance by renown percussionist Ismaila Sane, Invictus and 8th Myth.
.
Let´s celebrate the rewarding month of Hirvitalo´s summer camp for art collectives. Come join us for a very groovy evening full of fun and relaxation all free of charge. Thats right you heard it right here free, so there is no reason not to come. Bring some good energy get your dancing shoes ready to boogie and prepare to spread some color.
.
*********************************************************************
.
(in English Below)
.
ISMAILA SANÉ
Ismaila Sané on senegalilaissyntyinen lyömäsoittaja, laulaja, tanssija, koreografi ja pedagogi. Sanélla on takanaan pitkä kansainvälinen ura, jonka aikana hän on saanut lukuisia palkintoja mm. Kalevala Korun kulttuurisäätiön tunnustuspalkinnon sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön Suomi-palkinnon (Galaxy-yhtyeen rumpalina). Sané oli myös Vuoden artisti -ehdokas Etnogaalassa 2017 .
Suomessa Sané on tullut tunnetuksi mm. Piirpauken, Senfin, Galaxyn ja Buddha Surfersin riveistä. Nykyisin Sané johtaa afrofuusioyhtye Saïsbaa, joka yhdistää musiikissaan länsiafrikkalaisia perinteitä afrobeatiin, rockiin, funkiin, jazziin ja latinorytmeihin.
.
INVADERS FROM THE UNDERGROUND
Invaders of the underground on tamperelainen multimediataidekollektiivi, jonka neljä keskenään hyvin erilaisista taustoista tulevaa taiteilijaa ovat hiljattain alkaneet luoda juttuja yhdessä. Tekemisen keskiössä yhteisö ja jaettu kokemus taiteen tekemisestä, kollektiivi aikoo järjestää poikkitaiteellisia tapahtumia ja näyttelyitä niin paikallisten kuin kansainvälisten taiteilijoiden kanssa, tuoden samanhenkiset tekijät yhteen.
.
INVICTUS
Invictus on tamperelainen tuottaja, DJ ja tapahtumajärjestäjä, jonka UK vaikutteiset DJ-setit keskittyvät rumpubassoon, junkkaan ym. konemusiikkiin sekä reggaeen ja dubiin. Tuhdeista bassolinjoista sekä iskevistä rumpusoundeista tunnettu Invictus suosittelee kaikkia pakkaamaan mukaan tanssikengät.
.
8TH MYTH
Tuuleen kuiskaaja löytää inspiraationsa sarjakuvien roistoista ja korstoista. Aikojen kosmisen sodan jälkeen syntyi moniulotteinen myytti. Roninin varjo kynä miekkanaan. Tampereella asuva räppäri, lauluntekijä ja levytuottaja. 8th Myth on lahjakas lyyrikko, joka on tunnettu nokkelista sanapalapeleistä, joita jotkut saattavat kutsua absurdeiksi, mutta sehän on vain sana.
.
ILMAISULLINEN MAALAUSTYÖPAJA
Tervetuloa vapauttavaan ja rentouttavaan työpajaan. Tässä työpajassa annamme mennä ja maalaamme/piirrämme mitä tunnemme minäkin hetkenä. Täällä ei ole sääntöjä, voit ilmaista itseäsi vapaasti!
Voit tuoda työpajaan omia taidetarvikkeita, luonnosvihon, maalauspohjia…miten haluat! Tuomme mukanamme taidetarvikkeita vapaasti käytettäväksenne!
.
Tapahtumaa on tukenut Opetus- ja kulttuuriministeriö.
.
**************************************************************************
.
ISMAILA SANÉ
Ismaila Sané is a Senegalese born percussionist, singer, solo dancer of African ballet, choreographer and pedagogue. Sané has received a lot of recognition during his long international career; in Finland he has been awarded for example by Kalevala Koru Cultural Foundation (The Recognition Prize) and by Ministry of Education and Culture (Prize of Finland, as a percussionist of the band Galaxy). Sané has also been a nominee for an artist of the year in Etnogaala 2017.
In Finland Ismaila Sané has become known especially as a band member of Piirpauke, Senfi, Galaxy and Buddha Surfers. Nowadays Sané is leading a fusion band Saïsba that combines West African traditions with afrobeat, rock, funk, jazz and Latino rhythms.
.
INVADERS FROM THE UNDERGROUND
Invaders of the underground is a multimedia art collective based in tampere. Currently it’s 4 member all coming from different walks of life to begin creating together. With a focus on community and a shared sense of artistry the collective aims to create events and exhibitions with artists both locally and internationally from many different fields to create experiences and enviorments where you can get inspired and network with like minded peers and artists from around the block and around the world.
.
INVICTUS
Invictus is a Tampere based music producer, DJ and an event organiser. With a heavy UK influence his focus is on Drum and Bass, Jungle, other electronic genres as well as Reggae Dub. Known for bold basslines and hard hitting drums on his sets it might be a good idea to grab your dancing shoes with you.
.
8TH MYTH
8th Myth: The whisper in the wind taking inspiration from cartoon villians and goons. After a cosmic war of ages past The multi-dimensional Myth was born. A ronin shade with a pen for a blade. A rapper, songwriter, and record producer currently residing in Tampere Finland. The 8th myth is skilled lyricist known for crafting puzzles with words that some might call absurb, or thats just the word.
.
EXPRESSION PAINTING WORKSHOP BY DARIA AND VICTORIA
Welcome to join us in a free spirited and relaxing workshop. In this workshop we will go with the flow and paint/draw whatever we are feeling in that particular moment. There are no rules, and you can express yourself through that in any way you want!
You may bring your own art supplies, sketchbook, canvases…whatever you like! However, we will also bring some art supplies that you are free to use!
.
The event is funded by the Ministry of Education and Culture.