Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Blassics DJs @Hirvitalo 16.10.2021Kirjoitettu: 15.10.2021

Juhlistamme lauantaina 16.10. Lina Lurkin, Lili Salinmäen, Helinä Kalajan & Juha Mytkäniemen näyttelyiden avajaisia. Aloitamme lauantaisen tavan mukaan Kansankeittiön vegaanisilla antimilla klo 17. Tapahtuman musiikkitarjonnasta vastaa Blassics Dj’s klo 18 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!

The Blassics DJs puuhakaksikko on tunnettu yli kymmenen vuoden aikana soittamistaan energisistä dj-seteistä, Hämeenlinnassa järjestämistään rytmimusaklubeista, afrofunkista inspiroituneesta livebändistään, analogistudiostaan ja levy-yhtiöstään Odd Funk Recordsista. Taidenäyttelyn avajaisissa soivat lupsakkaasti niin rytmikkään kuin hitusen oudomman musan helmet.

http://www.oddfunkrecords.com/artists.html

Blassics DJs

 

Saturday on the 16th October, we will celebrate Lina Lurkki’s, Lili Salinmäki’s and Helinä Kalaja’s & Juha Mytkäniemi’s opening exhibitions. We will start the event at the Folk’s Kitchen vegan delicacies at 5 p.m. The music of the event will be provided by Blassics Dj’s starting from 6 p.m. Warmly welcome!

The Blassics DJs are known for their energetic dj-sets for over the past 10 years, their rhythm music clubs, afrofunk inspired live band, analog studio and record label Odd Funk Records. At the opening of the art exhibition in Hirvitalo they will mix together their gems from both rhythmical and more obscure spectrums with a jovial touch.

http://www.oddfunkrecords.com/artists.html