Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Hirvitalon ART WONDERS/TAIDEIHMEITÄ yhteisönäyttelyn avajaisjuhla 20.11.2021Kirjoitettu: 19.11.2021

(In English Below)

Tänä lauantaina 20.11. vietetään Hirvitalon ART WONDERS/TAIDEIHMEITÄ -yhteisönäyttelyn avajaisjuhlaa kansankeittiön vegaanisista herkuista sekä elävästä musiikista nautiskellen!
Lisätietoa näyttelystä: https://fb.me/e/36pVxQ2FH

LAUANTAIN OHJELMA:
Klo 17 alkaen Hirvitalon kansankeittiössä on tarjolla vegaanista bangladeshilaista ruokaa
Klo 18:30 Suva
Muusikko, soitinrakentaja ja kuvataiteilija Suva lumoaa kuulijat soittamalla keikan itse rakentamillaan soittimilla, jotka ovat samalla veistoksia.

Suva kertoo itse tulevasta keikastaan (vapaasti käännettynä):
“Hei Hirvitalon ystävät! Kuvissa näette kaksi ääniveistostosinstrumenttia, jotka esittelen avajaisjuhlassa lauantaina. Ensimmäisessa kuvassa oleva instrumentti (jolla on lankamainen rakenne) on nimeltään Neothentic ja kappale, jonka tulen esittämään ääniperformanssin kera, on nimeltään Neothentic yarn. Termi “neothentic” on yhdistelmä instrumentin aiempaa autenttista tilaa sekä sen eriskummallista muodonmuutosta; kielillä täydennettynä ja pyrografialla käsitellyllä bambulla päällystettynä se on saanut animistisen mausteen. Tässä linkki soittimen esittelyyn:https://youtu.be/-eMm17-mW3w
P.s. (Lisäsin myös toisen kuvan, koska seuraava ääni-instrumentaalinen veistokseni on yhä työn alla ja tarvitsee vielä nimen. Se on hieman helpompi kuljettaa mukana, koska se on ohuen- joskin hieman pitkänmallinen. Mikäli saan soittimen valmiiksi lauantaiksi, esitän todennäköisesti äänitaideteokseni tällä uusimmalla rakentamallani instrumentilla.
Tässä ääninäyte uusimmasta tekeleestäni: https://youtu.be/f1QlwYxQOec]”
(Kuvat soittimista löytyvät kommenteista!)

Kannattaa siis todellakin saapua paikalle ihmettelemään!
Pidetään huolta käsihygieniasta ja turvaväleistä. Hirvitalo on ottanut jälleen maskisuosituksen käyttöön. Huomioithan tämän tullessasi talolle. Tervetuloa KAIKILLE!

***

This Saturday 20.11. we will celebrate the opening of Hirvitalo´s communal exhibition ART WONDERS by enjoying vegan bangladeshi delicacies and live music!
More info about the exhibition: https://fb.me/e/36pVxQ2FH

SATURDAY´S PROGRAM:
From 17 ahead Hirvitalo´s folk´s kitchen will serve vegan bangladeshi food
At 18:30 Suva
A musician, instrument builder and a visual artist Suva will mesmerize the audience by performing with self-made instruments that are also sculptures.

Suva tells about his upcoming gig:
“Hello Hirvitalo Friends! Here are the two sound sculpture instruments which I will present on the opening of this Saturday. The First image which has the yarn like structure , this instrument is called – Neothentic and the piece I will present with sound performance is called – Neothentic Yarn. The term “Neothentic” is a combination of it’s earlier authentic state and being an antic in formation, now transforming into a new shape; attached with strings, a bamboo top gear with pyrography representing an animistic flavour. Here is a link of the instrument’s introduction:- https://youtu.be/-eMm17-mW3w
N.B. – — [ The reason for including the second image is because am still constructing this as my next Sound Instrumental Sculpture, yet to be given a name. But a bit easier for transportation because of it’s slender size though a bit elongated. If i complete the instrument before Saturday, possibility is that I can present a sound art piece with the newest newest one. Here is just a sample sound of the new instrument :- https://youtu.be/f1QlwYxQOec]”
(You can find the pictures of the instruments in the comments!)

So we highly recommend you to head to Hirvitalo this Saturday! Free entry. Let’s take care of hand hygiene and safety distances. Wearing a mask is also recommended. Let’s have fun and be safe, welcome ALL!