Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Chasing Light (Valonkajoa etsimässä) -taidenäyttely / art exhibition @Hirvitalo 5.-27.3.2022Kirjoitettu: 2.3.2022

(In English Below)

Osana Hirvitalon monikulttuurista taideprojektia kuvataiteilija S.M. Khalid Imran ja muusikko Meri Sarjanen viettivät syksyllä 2021 muutaman kuukauden Suomen Punaisen Ristin Hämeenkyrön hybridikeskuksen nuorten kanssa. Yhdessä he tutkivat erilaisia itseilmaisun tapoja kuvataiteen ja musiikin keinoin. Tuloksena syntyi leikkimielinen valokuvamuotokuvista ja musiikki-installaatiosta koostuva näyttely `Chasing Light´ (Valonkajoa etsimässä).
Näyttely on avoinna 5.-27.3.2022 tiistai-sunnuntai klo 14-19 osoitteessa Hirvikatu 10, Tampere.
Juhlimme näyttelyn avajaisia lauantaina 5.3.2022 (alkaen klo 17) yhdessä kuvataiteilija Alisa Volkovan näyttelyn avajaisten kanssa!
Näyttelyä on tukenut Opetus- ja kulttuuriministeriö.
.
***
.
As a part of Hirvitalo’s multicultural art project, visual artist S.M. Khalid Imran and musician Meri Sarjanen spent couple of months with the youngsters of SPR Hämeenkyrön hybridiyksikkö (Hämeenkyrö Hybrid Unit, Red Cross, Finland) in autumn 2021. Together they explored various ways to express oneself through visual art and music. As a result, a playful exhibition of portrait photography and music installation, ‘Chasing Light’, was born. The exhibition will take place in Hirvitalo Center of Contemporary Art Pispala’s gallery 5.-27.3.2022.
The exhibition will be open for the audience Tuesday-Sunday at 14-19 in the address Hirvitalo 10, Tampere.
We will celebrate the opening party of the exhibition on Saturday 5.3.2022 (starting at 17) together with the opening of visual artist Alisa Volkova’s exhibition!
The exhibition is funded by Ministry of Education and Culture.