Main menu:


Ajankohtaista

Katso myös

Uudet Peijaiset 10.6Kirjoitettu: 8.6.2022

(English translation coming up soon)
VILLIT HIRVET ESITTÄÄ: UUDET PEIJAISET!

Pe 10.06. klo 18.30 alkaen Vastavirtaklubilla järjestettävät Uudet Peijaiset ovat osa Annikin runofestivaalien Annikki Off –ohjelmistoa. Kesäillan iloinen karkelo lataa lavalle illan täydeltä erilaista poeettista ja performatiivista ohjelmaa.

Luvassa mm. trubaduurilauluja kitaralla, spoken word-esityksiä, pianosävellyksiä perhosille ja etanoille, elektroonista vinksahtanutta poppia sekä shamanismivaikutteista neofolkia. Loppuillan tanssihumusta huolehtii Jahrvi Sound. Katso ohjelma alla!

Tapahtumassa on myynnissä taideteoksia ja luonnoksia Hirvitalon taiteilijoilta sekä vegaanista purtavaa. Sisäänpääsy 2-10€ oman tilanteen mukaan.

Uudet Peijaiset on Pispalan kulttuuriyhdistyksen ylläpitämän Hirvitalo Pispalan nykytaiteen keskuksen varainkeruutapahtuma.
OHJELMA:

18.40 PASSER – Shamanismivaikutteinen neofolk luontoteemoista
19.15 JANNE O – Lauluja inhimillisyydestä ja sukelluksesta syvään päähän
20.00 MIRA MIRU – pianosävellyksiä perhosille ja etanoille sekä taustalla:
ALISA VOLKOVA – videoteos muurahaisista
20.30 NAAMIO-LIISA – Folk-pop-spoken-word, säestys sähköviululla
21.15 NEC PROJEKTOR – Noisea ja epäselvää ruonoutta
22.00 SEMI SEILOR – Elektroonista vinksahtanutta poppia
23.00>3.30 JAHRVI SOUND DJ’S – Reggaemusiikkia menneiltä ja tulevilta vuosikymmeniltä, ska:n poljennosta mystisen dubin ja jykevän roots reggaen kautta modernimpaan tanssimusaan
Lisäksi:

VILLIT HIRVET -KOLLEKTIIVI: Osallistu yhteisrunoteokseen kirjoittamalla runo, postikortti tai kirje villille metsäneläimelle, kasville tai -eliölle! Paperit ja kynät löytyvät paikan päältä. Yleisön kirjoittamat runot/tekstit käydään myöhemmin dokumentoidusti esittämässä eläimille, kasveille tai muille eliöille joille ne on kirjoitettu, tai jos eliötä ei tavoiteta, teksti jätetään paikkaan jossa eliö saattaisi kulkea. Voit tuoda mukanasi myös kotona kirjoitetun tekstin. Tekstejä kerätään kesän 2022 ajan Hirvitalolla ja eri tapahtumissa. Yhteisrunoteoksesta on suunnitteilla myöhemmin pidettävä näyttely tai julkaisu.
VEGAANISTA PURTAVAA /// HIRVITALON TAIDEMYYNTI /// <3<3<3